Norris
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witaj.
Swego czasu firma robiła bardzo fajne produkty i była dość popularna u nas tutaj w dziale. Nawet jak dobrze pamiętam to mieli swój dział sponsorowany u nas na forum i ich produkty były naprawdę całkiem niezłe. Obecnie powiem ci szczerze że nie miałem styczności z ich super elementami przez co najmniej 5 lat. Jeżeli nadal trzymają taki sam poziom jak kiedyś co w dzisiejszych czasach jest dość łatwe do zweryfikowania to jak najbardziej można inwestować w ich produkty jeżeli odpowiadają ci pod kątem składu i ceny
Swego czasu firma robiła bardzo fajne produkty i była dość popularna u nas tutaj w dziale. Nawet jak dobrze pamiętam to mieli swój dział sponsorowany u nas na forum i ich produkty były naprawdę całkiem niezłe. Obecnie powiem ci szczerze że nie miałem styczności z ich super elementami przez co najmniej 5 lat. Jeżeli nadal trzymają taki sam poziom jak kiedyś co w dzisiejszych czasach jest dość łatwe do zweryfikowania to jak najbardziej można inwestować w ich produkty jeżeli odpowiadają ci pod kątem składu i ceny
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
Ja też już od dłuższego czasu nawet nie widuje tej firmy w sklepach z suplementami natomiast kiedy bardzo dobra firma.
...
Napisał(a)
Ciężko jest niestety stwierdzić jak to wygląda na tę chwilę. Szczerze mówiąc, to nie słyszałem nic na temat tej firmy od około 5 lat. Kiedyś, jak najbardziej była popularna i trzymała poziom. Obecnie, przyznam, myślałem że już nie istnieje.
Myślę przede wszystkim, że nie firmą należy się sugerować wybierając określone suplementy diety, a konkretnymi produktami, jakie Ciebie interesując. Każda firma może mieć coś dobrego w swojej ofercie, ale nie wszystko. Napisz nam jakie są Twoje oczekiwania i co potrzebujesz.
Myślę przede wszystkim, że nie firmą należy się sugerować wybierając określone suplementy diety, a konkretnymi produktami, jakie Ciebie interesując. Każda firma może mieć coś dobrego w swojej ofercie, ale nie wszystko. Napisz nam jakie są Twoje oczekiwania i co potrzebujesz.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły