SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Fit pizza na orkiszowo - żytnim spodzie(węglowodanowo - białkowa)

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5819

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 37 Wiek 30 lat Na forum 186 dni Przeczytanych tematów 3239
heja, jest konieczność mieszania tych wszystkich typów mąki? zastanawiam się czy jak dam po prostu 240g mąki pełnoziarnistej to wyjdzie - ktoś próbował?

Sprawdź ile masz % tłuszczu?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6761 Napisanych postów 5886 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 291834
jak nie spróbujesz nie będziesz wiedzieć, większość przepisów powstaje metodą prób i błędów, zmieniając proporcje składników itp. możesz poszukać w dziale przepisy na pizze, bo pamiętam, że na orkiszowym spodzie widywałem takowe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 37 Wiek 30 lat Na forum 186 dni Przeczytanych tematów 3239
być może ktoś już próbował przede mną i nie będę musiała się frustrować kiedy mi wyjdzie glut zamiast pizzy - niemniej dzięki za chęć pomocy ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 144 Napisanych postów 218 Wiek 31 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 1139
Hej wyjdzie Ci bez problemu :) osobiście próbowałem już różnych mieszanek i na jednym rodzaju, ale spokojnie powinno Ci wyjść. W razie czego dosyp podczas, wyrabiania ciasta trochę zwykłej mąki pszennej, powinno być łatwiej :)
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 37 Wiek 30 lat Na forum 186 dni Przeczytanych tematów 3239
dzięki za konkret!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Melasa, czy warto? Jeśli tak to jak?

Następny temat

Bezy z patelni by MiLeNaPiSaReK