Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
180
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
14016
no co do tego prolongatum to fakt ja na swoich ampach mam taki czarny wlos przechodzący przez calom ampulke mialem juz pare opakowan i zawsze byl wiec moim zdaniem jak tego niemasz to jest to podejrzane pozdro
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
mam kilka takich omek, nie są one przeznaczone dla mnie ale dla kolesia.faktycznie w porównaniu z innymi omkami jest znaczna różnica .wielkość ampułek,kolor pudełka.te omki posiadają numer :nr ser. 20201 data waz. 02 2004 .Jutro zabije kolesia który mi to sprzedał.czy wszystki omnadreny (ampułki) zawsze mają ten sam wymiar?
Szacuny
0
Napisanych postów
140
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
6963
W Omnadrenie jest raczej propanicum ,poprostu zamiana,nalepek,jest to najprymtywniejsza metoda jak dotąd,same wytworzenie opakowań i nalepek jak wiemy to już nie jest problem,drukarnie prywatne proszą się o zamówienia,lecz faktycznie ostatnio jest na rynku Omnadren ,który po wstrzyknięciu wywołuje silne stany zapalne ,które już nie jedno krotnie kończyły się na zabiegu,taka mała operacja,więc raczej należy uważac na ten specyfik!!!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Sid, jezeli pudelka roznia sie rozmiare to prawdopodobnie masz trefny towar. Sam jakis czas temu dalem sie nabrac na ten syf w wyblaklych pudelkach ale szybko wszystko odkrecilem i odzyskalem pieniadze (na szczescie, bo zalatwialem to dla moich znajomych - towar mial byc 100% pewny).
Do opisu krasnall'a dodam jeszcze: na trefnej partii data waz. i nr. serii na pudelku wytloczone sa najprawdopodobniej duza czcionka (jezeli spotkacie sie z takim towarem - zdecydowanie odradzam zakup).
Poza tym etykietki na ampulkach przyklejone sa na zwykly klej, zastosowany jest tez inny rodzaj papieru tzn. trudno jest taka etykiete oderwac w calosci (nawet pod goraca woda) - papier sie rwie, a na ampulce zostaja resztki kleju.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Kilka szczegolow wiecej:
Trefne ampulki sa zawsze krotsze niz orginaly, na boku pudelka brakuje napisu "przechowywac w chlodnym miejscu" czy cos takiego. Nalepka wyglada jak robiona na drukarce atramentowej. Kod paskowy na pudelku i nr zezwolenia jest inny.
A najwazniejsze - najczesciej cena - okazyjnie niska.
Co do opowiesci handlarzy - bija sie w piers, ze towar kupowany od kogos, kto to wyciagnal z Jelfy. Bzdury.
PO TEJ OMCE MOZNA MIEC ZA***ISTA INFEKCJE - NIR KUPUJCIE PODROBEK. BEDA WAM MOWIC, ZE W SRODKU JEST MOZE INNY TESTOSTERON. NIKT NIE WIE, CO JEST W SRODKU.
Jezeli ktos z was kupuje hurtem, proponuje poprosic o 50 pudelek z orginalnym kartonie - ten kto ma podrobe nie ma orginalnych pudelek.
A na koniec zostawiam telefon do Jelfy - nie ma strachu, sam dzwonilem i opisalem produkt. Sa bardzo rzeczowi i chetni do pomocy. Trzeba im podac nr serii i date waznosci.
Jezeli cos sie nie zgadza, mozna wyslac probke to sprawdzenia.
Szacuny
6
Napisanych postów
1341
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
26265
Cos mi sie zdaje ze ostatnio wziołem taki terfny towar.Zakupielem omke od kolegi ktorego dobrze znam i u ktorego zawsze kupuje.Nigdy sie na nic nie skarzylem.Po tej omie dookola miejsca w ktorym robilem sobie zastrzyk(posladek,bark)robil sie siniak wielkosci dwuzlotowki ktory trzymal sie jakies 4-5 dni.Jak wstrzyknalem ome w wewnetrzna strone uda to dostalem takiego obrzeku,ze chodzenie sprawialo mi bol i pojawilo sie zaczerwienienie pod skora wielkosc dłoni, ktore utrzymywalo sie ok. tygodnia.Po tesciu, dece i winstrolu nigdy nie mialem takich problemow.Teraz zarzucilem Testoviron i wszystko jest w porzadku. Na szczescie nie wymagalo to wizyty u lekarza i zeszlo samo.Wyniki silowe i przyrosty po tym syfie byly ledwo zauwazalne (wziolem 10 strzalow -strzal co 4 dni).Nie mialem pojecia ze kupilem podrobe.Pudelka nie mam wiec nie wiem jaki mialo nr seryjny.Uwazajcie wiec!
Pozdrawiam!
TEN-SHIN
"Nie ruszaj gówna póki nie śmierdzi" - mówi staropolskie przysłowie
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Krasnall napisałeś że "Jezeli cos sie nie zgadza, mozna wyslac probke to sprawdzenia".
Jaki jest koszt takiej ekspertyzy i czy tyczy sie to innych firm faramaceutycznych?