Estradiol 783 norma do 44, testosteron 3460, prolaktyna 11, 1 norma do 18. Czyli estro wywalone, czuje się senny, zmęczony, słabe libido. Co Wy na to, czym zbić.
...
Napisał(a)
Witam. Obecnie jestem na bombie 500 mg test enan ew, 350 mg trena A, na tym jestem 3 tygodnie, wcześniej przez długi czas leciało 750 susty ew i 500 deki ew. Wczoraj zrobiłem badania :
Estradiol 783 norma do 44, testosteron 3460, prolaktyna 11, 1 norma do 18. Czyli estro wywalone, czuje się senny, zmęczony, słabe libido. Co Wy na to, czym zbić.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tren przełamuje wynik estro...
Badałeś e2 przed trenem ? brałeś jakieś ia ?
Może prolka podskoczyła przy trenie...
Zmieniony przez - pawel82 w dniu 2019-02-15 16:09:55
Badałeś e2 przed trenem ? brałeś jakieś ia ?
Może prolka podskoczyła przy trenie...
Zmieniony przez - pawel82 w dniu 2019-02-15 16:09:55
...
Napisał(a)
Nie brałem ia, nie badałem estro przed trenem, a prolka jest przecież w normie już przed trenem samopoczucie do bani było i z libido kiepsko
...
Napisał(a)
Leciałeś deke więc mogła prolka podskoczyć i dla tego jest złe samopoczucie...badałeś prolaktyne ?
...
Napisał(a)
No przecież jest napisane prolka 11,1 czyli w normie estro wywalone.
...
Napisał(a)
Sorry nie zauważyłem...W takim razie możesz w ciemno celować i zbijać estro bo nie wiadomo jaki jest naprawdę wynik ponieważ tren go przekłamuje i nie radził bym tego w taki sposób robić bo zbijesz e2 do zero i będzie jeszcze gorzej
...
Napisał(a)
Brać tyle samo inhibitorów co leciało na samym teście przy tej dawce.
...
Napisał(a)
On nic nie brał z ia...jedyną opcję jaką widzę to schodzisz z trena czekasz 2-3tyg robisz badania, regulujesz hormony , dobierasz dawkę ia i wtedy dopiero odpalasz tren...
...
Napisał(a)
Brać się za tren i nie wiedzieć jakie dawki inhibitorów odpowiednie dla swojego organizmu przy 500mg testa? Eh..
1
Polecane artykuły