Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11
Napisanych postów
88
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
12417
Witam.
Panowie podpowiedzcie coś.
Od 4 lat
Enan około 250-300 tydzień
HCG 2x w tygodniu /1250 tydzień
Symex 5 ćwiartek na tydzień około 1,5 tab/tydzień
Estro zawsze 40-55
Od sierpnia redukcja .
Estro spadło na 13 odtawilem symex.
Potem spadło na mniej niż 5 niewykrywalne....
Po 4 tygodniach bez zmian mniej niż 5
Wbiłem nawet na raz 2500 HCG tydzień temu i nic...
Co może być powodem ?
Długotrwałą redukcja?
Nie wyciąłem się wcale bardzo...
Napiszcie coś
Dziękuję
Zmieniony przez - Zgred49 w dniu 2024-11-26 18:37:31
Zmieniony przez - Zgred49 w dniu 2024-11-26 18:46:04
Szacuny
11
Napisanych postów
88
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
12417
Sorki że nie wrzuciłem ankiety bo miałem już kiedyś 5 lat temu swój temat i tam pisałem pewno temu nie pomyślałem.
Innych hormonów nie mam bo wszystko szło spokojnie przez 5 lat a tu od września redukcja z salbutol i po 2miesiącach estro spadło... myślałem że tak po prostu jakiś pomysł będzie co może być.
55 lat 81 kg z 16% TK tł
Sorki
Spokojnie estro się trzymało a tu spadło na redukcji w C.. j...
Zmieniony przez - Zgred49 w dniu 2024-11-26 19:27:45
Zmieniony przez - Zgred49 w dniu 2024-11-26 19:28:28
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106257
Napisanych postów
377979
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1710641
Bez badania testa mozna pogdybac
Może.test lipa i klapnął exe dobiolo e2
Exe przesypane ,zamiast exe w środku letro
Zamiast testa może w środku był bold lub primka ,możliwości bez liku
Zrób badanie e2 ,czujesz jakieś skutki uboczne tego?
Szacuny
11
Napisanych postów
88
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
12417
Dzisiaj odebrałem E2 <5. Przy normie <62
Zazwyczaj miałem 45 - 52
Symex Apteka nie biorę miesiąc.
Test Soda teraz Panax z zapasu.
Nie czuję, trochę słabszy ale to przy 2000kalori normalne chyba ale 5 rano ćwiczę .
Dzięki lodzianin1 że podjąłeś temat.
Tak tylko myślę bo zawsze mi dźwigało Estro bez symexu że dziwne ze nic skoczy do góry nawet jak by test był nie do końca 100%
Myślę czy jutro nie zrobić w innym labie badania E2 i Testosteronu...?
Zmieniony przez - Zgred49 w dniu 2024-11-26 20:07:28
Szacuny
11
Napisanych postów
88
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
12417
Też myślałem Test że może pechowa słaba Soda wróciłem do Panax to samo dalej....
Niskie Estro ok ale z 45 na niewykrywalne mniej niż 5....coś dziwnie
Teraz wróciłem z pobrania
Estradiol
Testosteron Prolaktyna
Napiszę wieczorem jakie wyniki
Dzięki
Zmieniony przez - Zgred49 w dniu 2024-11-27 06:22:16
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106257
Napisanych postów
377979
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1710641
czyli test działa,ubiłeś e2 trzeba poczekać aż odbije
exe nie maskuje a niszcze e2 dlatego nie ma co odbić musi na spokojnie się " odbudować" 2000 hcg możesz wbijć co 2-3 dni i wbić 10.000 jm
w koncu e2 odbije sobie