...
Napisał(a)
Witam panowie . Mam pytanko do was . Jestem na hrt omadren 250 co 2 tygodnie . Odebrałem właśnie wynik estradiolu. Wynik 86.06 skala jest od 11.30 do 43.20 . Zbijać to mam do dyspozycji tamoxifen. Jeśli tak to proszę o dawkę i jak długo brać. Pytam was o pomoc ponieważ do lekarza mam dopiero w kwietniu i nie wiem co robić. Pozdrawiam serdecznie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Sory panowie za off top ale czy przy takim wyniku 2*estro ponad normę jest szansa receptę na symex od lekarza pierwszego kontaktu wyrwać czy raczej bez szans?
Zdrówka ;)
Zdrówka ;)
...
Napisał(a)
Tamox to kiepski pomysł powinieneś sobie exe załatwić, czyli na symex z polskiej apteki. Skoro wszystko na legalu robisz to idź z tym wynikiem do jakiegokolwiek konowała i poproś o receptę.
1
OnGear
...
Napisał(a)
Jestem w niemczech w tej chwili wyniki mi odebrała dziewczyna . I mam tylko tamoxifen pod ręką wracam do pl za dwa tygodnie . Mogę tak zostawić ten wynik czy narazie działać tym tamoxem zanim do lekarza pujde ?
...
Napisał(a)
Zostaw. Tamox tylko blokuje receptor estrogenowy (przydatne jak Ci się np guzek robi), ale samego e2 nie obniży.
1
OnGear
...
Napisał(a)
Kurde to lipa bo też nie za bardzo się czuje z tym estrogenen ok czyli został mi tylko lekarz. Dzięki
...
Napisał(a)
Waszym zdaniem to duzo podwyższony jest. Moge tak zostawić na dwa tygodnie bo za dwa tygodnie będę u lekarza ?
...
Napisał(a)
I pewnie będzie dalej rósł także za dwa tygodnie to juz tragicznie pewnie wysoko będzie
...
Napisał(a)
Nie no coś ty. Nie będzie rósł w nieskończoność. Jest dla każdego jakaś wartość do danej ilości testa, która bije i tyle. Na pewno jest to już wartość, która należy regulować ale przez 2 tygodnie nic Ci się nie stanie.
1
OnGear
...
Napisał(a)
Dokładnie jak pisał kolega wyżej, ogarnij symex jeżeli chcesz już koniecznie zbijać, gdyż jest poza widełkami wiadomo ale x2 to nic strasznego, a wręcz standard na cyklu.
...
Napisał(a)
Nie jestem kolego na cyklu tylko na hrt czy trt cos takiego :)nie mam właśnie jak załatwić posiadam tylko tamoxifen może dać co drugi dzień tabletkę 10 mg tamoxu do wizyty lekarza czy nie ?biore omadren 250 co dwa tygodnie dziwie się ze tak estrogen wybił
Polecane artykuły