Szacuny
5
Napisanych postów
213
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
1294
Siemka
Wcinam na masie ok 4000kcal,
Glownei to o 5 dupny szejk, o 9 posiłek o 13 dupny szejk, 15 trening, 100g gainera po i o 19 ten sam posiłek co o 9 (ok 140g ww, 30g Tl i 200g piersi, warzywa) więc jak widać, jem sporo, plus refluks.
Czasem mam tak od ostatniego czasu, że potrafię beknąć kwasem, nei dobrze o 9 czasem jestem głodny, ale tak to cały dzień żołądek pelny(nie mylić z wzdeciami)
Jakieś enzymy trawienne w tym pomagają? Bo nei wiem czy inwestować, czy, zjechać z wegli na rzecz kalorii z tłuszczu
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
11580
Napisanych postów
159257
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1230090
na apetyt wplywa wiele zmiennych, dodanie tutaj enzymow niewiele zmieni, wszystko zalezy od -tego co to za posilki, jak wygladaja ich smakowitosc, zawartosc blonika -tego jak wygladaja treningi i aktywnosc w ciagu dnia, -czy krecisz dodatkowe cardio przy treningu silowym, jak tak to ile w ciagu dnia itd -czy spozywasz jakies dodatkowo suplementy, saa, stymulanty, mogace miec znaczacy wplyw na to, jak funkcjonuje apetyt
tutaj trzeba zaczac od podstaw i pogrzebac w tych posilkach na start pozneij ewentualnie enzymy, probiotyki i proba pozbycia sie refluksu.