SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Enan 20 tyg , pomoc w rozpisaniu HCG i odbloku.

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1039

Formularz - Proszę o pomoc

Wiek

27

Waga

86

Wzrost

192

Obwód ramienia

39

Obwód klatki

112

Obwód uda

62

Obwód talii

82

Staż na siłowni

Po prawie 3 letniej przerwie lekko ponad rok.

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

B-180 W-360 T-110

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

-

Opisz swój plan treningowy

PPL

Cel cyklu

Masa

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

-

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

15

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

Stan zdrowia

Dobry

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

Brak skłonności do łysienia.

PPM (podstawowa przemiana materii)

2030

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

Nie robię maksów, ostatnie serie klatka 6x80, przysiad 8x85, MC 10x100.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 64 Wiek 27 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 14980
Cześć, planuję pierwszy cykl enan 250mg e5d. Potrzebna pomoc przy rozpisaniu HCG i odbloku (tamoxifen i clomid), będzie jeszcze aromasin lub jego zamiennik. Wolę napisać i zapytać, może coś muszę dokupić, a wolę żeby leżało w szafie niż miałbym kupować na ostatnią chwilę.

Jak brać HCG z tego co czytałem zdania są podzielone. Lepiej od początku cyklu mniejsze dawki czy co 8 tyg większe i po ostatnim strzale testo?
Aromasin od początku czy po 4 tyg. jak zrobię badania kontrolne?




Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6 Wiek 28 lat Na forum 315 dni Przeczytanych tematów 115
hcg po ost strzale z testo, 1k iu co 2 dni, nie bilbym wiecej jak lacznie 6-8k,
clom 3 dni po ost hcg po 50mg 3 tyg

i nie wrzucaj zadnego antyestro w trakcie cyklu, za mala dawka testo zeby zbijac


Zmieniony przez - drgreenleaf w dniu 2019-05-25 12:09:54
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 29610 Napisanych postów 266293 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1350362
drgreenleaf
hcg po ost strzale z testo, 1k iu co 2 dni, nie bilbym wiecej jak lacznie 6-8k,
clom 3 dni po ost hcg po 50mg 3 tyg

i nie wrzucaj zadnego antyestro w trakcie cyklu, za mala dawka testo zeby zbijac



Zmieniony przez - drgreenleaf w dniu 2019-05-25 12:09:54


Po 20 tyg 6000 hcg ?
A skąd wiesz że taka ilość nie wybije u niego E2 mocno ?
Poza tym są osoby które nawet na lekko podbitym E2 mają już problemy

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-rafaltreningi@protonmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 64 Wiek 27 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 14980
Lodzianin1, czyli jak będzie lepiej z tym HCG co 6-7 tygodnia 5000 2*2500 i na koniec tak samo, czy przez cały cykl 500 co 4 dni. A może jeszcze inaczej?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 62 Wiek 35 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 2913
ja osobiście bije małe dawki hcg co 3 -4 dni i jest ok .inhibitor dobierzesz po badaniach estro po 4 tygodniach będzie wiadomo co się dzieje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 29610 Napisanych postów 266293 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1350362
Osobiście dał bym w 5,10 i 15 tyg 5000 jm podzielone na 2-3 inj
Po cyklu 15.000 hcg podzielone jw
Po hcg combo clom nolva
Clom 30 dni po 50 mg nolva 20 dni po 20 mg i 20 dni po 10 mg

W trakcie cyklu kontrolujesz E2 przed pct regulujesz do widełek E2 i prolke

To taki uniwersalny odblok

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-rafaltreningi@protonmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 62 Wiek 35 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 2913
Ale Lodzianin1 ma na pewno większą wiedze niż ja
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 29610 Napisanych postów 266293 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1350362
Jak dla mnie za dużo zabawy z takim dzieleniem hcg ,kiedyś jak był pregnyl jeszcze po 500,1500,2500 jm to można było to łatwo podzielić teraz te 5000 jm to jest od groma zabawy plus ciężko powiedzieć ile to hcg jest tak naprawdę aktywne po rozrobieniu

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-rafaltreningi@protonmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 64 Wiek 27 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 14980
Ile aromasinu lub innego inhibitora na wszelki wypadek się zaopatrzyć?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 29610 Napisanych postów 266293 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1350362
Kup całe opakowanie zostanie ew na przyszłość

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-rafaltreningi@protonmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6 Wiek 28 lat Na forum 315 dni Przeczytanych tematów 115
lodzianin1
drgreenleaf
hcg po ost strzale z testo, 1k iu co 2 dni, nie bilbym wiecej jak lacznie 6-8k,
clom 3 dni po ost hcg po 50mg 3 tyg

i nie wrzucaj zadnego antyestro w trakcie cyklu, za mala dawka testo zeby zbijac




Zmieniony przez - drgreenleaf w dniu 2019-05-25 12:09:54


Po 20 tyg 6000 hcg ?
A skąd wiesz że taka ilość nie wybije u niego E2 mocno ?
Poza tym są osoby które nawet na lekko podbitym E2 mają już problemy



A skad wiesz ze wybije ?

Napisalem jak ja bym bil, i jak faktycznie laduje

Byc moze wpadlem w rutyne ostatnio takze dzieki za uwage, odswierze sobie troche teorie, co nie zmienia faktu ze poza forum nie znam przypadku z problemamow z e2 czy jakimkolwiek innym hormonem i powrotem do normalnosci po 3-4 msc na takiej smiesznej dawce, nawet bez stosowania hcg

Zdrówka
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Redukcja. Test solo. T3?

WPC