...
Napisał(a)
poprawnie wykonane, boczny akton naramiennych. oczywiście w mniejszym stopniu pracuje cały bark, jednak odpowiednia technika czyni to ćwiczenie uważam nawet efektywniejszym niż wznosy bokiem.
...
Napisał(a)
Dziékujé bardzo (polskie znaki mi przestaly dzialac ;x). 

...
Napisał(a)
Jakie ćwiczenia są godne polecenia na triceps w treningu FBW w Twojej opinii? Biorąc pod uwagę, iż nie mam na czym się podciągać, co wyklucza sławetne podciąganie. Dziękuję z góry i pozdrawiam + życzę sukcesów
.

"Zrób jednego dnia to, czego nikomu się nie chce,
a drugiego dnia będziesz mieć to, czego chcą wszyscy.."
...
Napisał(a)
W sensie nie masz poręczy tak? Wyciskanie w wąskim chwycie? Francuz łamaną? Ogólnie pompki byłyby najbardziej kompleksowe, ja jednak nie trenuje w ten sposób, gdyż muszę się powoli koncentrować na detalach, takich jak odpowiedni rozwój danych głów mięśnia.
...
Napisał(a)
Trochę ciszy, z uwagi na mały przstój w treningach. Zaraz po świętach rozłożyło mnie, jak sie potem okazało - zapalenie zatok, tydzień walczyłem o własnych siłach, niestety od poniedziałku musiał wejść w ruch antybiotyk bo organizm sobie jednak nie radził. Jestem wielkim przeciwnikiem, ale w tym wypadku użycie wydaje się być uzasadnione. Oczywiście trzymam dietę jak do tej pory, niedługo zaczne treningi więc białko wraca na 100%, ale nie do 3g, tylko z tego co wyliczylem sobie wstępnie ok 2,4g.
Ten okres ponad 2 tyg na 1-1,5g białka odciążył mi układ trawienny, na pewno też nerki i odkwasił nieco organizm, a waga jaka była, taka została, więc widać 3g wzwyż są mi zbędne, szczególnie w luźniejszych okresach.
Otrzymałem takze nowy zestaw od Activlaba, wrzucę dzisiaj zdjcie bo oprócz standardowego Isolate 90 o smaku wanilii, który wymiata, i 6 Protein - tym razem o smaku orzecha włoskiego, który jest również bardzo ciekawy, ZMA i kolejnej puchy BCAA Xtra, dostałem 2 mega koszulki
Ten okres ponad 2 tyg na 1-1,5g białka odciążył mi układ trawienny, na pewno też nerki i odkwasił nieco organizm, a waga jaka była, taka została, więc widać 3g wzwyż są mi zbędne, szczególnie w luźniejszych okresach.
Otrzymałem takze nowy zestaw od Activlaba, wrzucę dzisiaj zdjcie bo oprócz standardowego Isolate 90 o smaku wanilii, który wymiata, i 6 Protein - tym razem o smaku orzecha włoskiego, który jest również bardzo ciekawy, ZMA i kolejnej puchy BCAA Xtra, dostałem 2 mega koszulki

...
Napisał(a)
Emil dziś kręci trening dla SFD, więc nie długo dostaniecie coś więcej, niż tylko zdjęcie 

...
Napisał(a)
Zgadza się a narazie pierwsze zdjecia-pierwszy odcinek treningu z barkami bedzie już w poniedziałek..

masti
"Mylony przez niektórych z prof Attilą"
http://www.sfd.pl/Masti_kulturystyczne_życie:plany,opinie,komentarze_-t1122200.html
...
Napisał(a)
Cześć, wcześniej nigdzie nie dojrzałem, może przeoczyłem, ile tak średnio startów rocznie Ci przypada? 

...
Napisał(a)
Emil podobny jestes do kawulskiego z ksw

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja
Kontakt: FB https://www.facebook.com/TrenerMaciolek/
IG https://www.instagram.com/tomq.bb
e-mail: [email protected]
Poprzedni temat
Spalacz z kreatyną
Następny temat
Zacząć od początku
Polecane artykuły