a) Data urodzenia: grudzień 89'
Data rozpoczęcia treningów: styczeń 2006
O mnie: kto zaglądał do działu testowego, ten mnie kojarzy, więc rozpisywał się nie będę. Napomknę tylko w celu wyprzedzenia pytań, że po teście sporo odpoczywałem, potem okres maturalny, kiepawo z dietą, same matury, a na koniec matur, 3 tygodnie siedzenia w domu - masakryczna wirusówka połączona z anginą, słabymi wynikami krwi i wątroby. Na szczęście już wszytko gra.
b) Obwody: szczerze powiedziawszy, nie znam na ten moment i nie są one dla mnie wyznacznikiem, jest nim lustro. Generalnie są mniej więcej takie jak po moim ostatnim teście, choć udało mi się poprawić jeszcze kilka szczegółów. Klatka w granicach 115cm, uda ok. 65, łapki nie wiele ponad 40, talia ok 82, łydka też z 40. Wszystko plus minus, bo nie mam nawet za bardzo jak pomierzyć.
c) Wyniki siłowe:
Na ten moment:
* wyciskanie leżąc na ławce skośnej: 100x4
* przysiady ze sztangą: 140x4 (zarówno tu jak i wyżej staram się dbać o technikę, nie są to serie "byle wstać/wycisnąć", nie blokuję kolan po wykonanym siadze, podobnie łokci po wycisku, stąd może nie aż tak imponujące wyniki)
* mc: ostatnio 170x1-2 jako ostatnie ćwiczenie w 5tej serii, wcześniej 160x4, także też średnio obiektywnie, myslę, że jako pierwsze ćwiczenie zarzuciłbym te 200x1.
2. Dieta:
I tutaj głównie przyda mi się relacja, jako bodziec motywacyjny, jak w okresie zimowym nie było problemów, tak w wakacje, masakra - podjadanie, fast foody itd.
Dieta będzie dość intyicyjna, ale z jak najlepszych źródeł.
5-6 posiłków, przedtreningowy wolny od tłuszczu.
Nie zmienia się głównie sniadanie tj. 150g owsianych, 100g truskawek/ananasa, 2 miarki białka, kakao i aromaty zrobione w blenderze.
Dalej przeważnie pierś, ryż brązowy, warzywa, olej lniany/oliwa z oliwek, i na noc twaróg/białka jaj/odżywka.
3. Trening:
Trenowałem wieloma treningami, od splitów, po odmiany FBW, HST, P&P, 5x5, ale nic nie daje mi takiej frajdy jak trening dzielony, i taki mi kiedyś wpadł w ręce w piśmie FA - poddałem go lekkim modyfikacjom i czymś takim jadę:

4. Suplementacja:
Zjadłem już puchę KO, który miał mnie przywrócić do formy po chorobie, bo straciłem ok. 7kg gorączkując 2 tyg., i muszę powiedzieć, że po pierwszej puszcze jestem super zadowolony.
DT:
- 1 porcja KO rano na czczo
- Special Two 2 kaps do śniadania, Gold Omega 3 2 kaps do śniadania.
- Liver Detoxifier&Regenerator do któregoś z posiłków
- 1 porcja KO przed treningiem + 6 kaps BCAA
- 70 vitargo, 10g nag'u, 6 kaps BCAA, 3g mono
- 40g nitro-techa po treningu
- 2 kaps ChelaMZB przed snem.
DNT: bez suplementacji okołotreningowej.
Fotki dorzucę na dniach.
Teraz powklejam kilka relacji które sobie zapisywłem na innym forum, to będa jakieś 2 a może nawet 3 tyg. treningów wstecz. Dane z powyższych punktów są jak najbardziej aktualne.