Szacuny
19
Napisanych postów
4604
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
46038
u mnie pierwsze opnie spoko,prop bezbolesny i libido po 4 strz eod ładnie w gore,po npp stawy juz mnie mniej bola,a po trenie kolezka prawie nie spi i ciagle wnerwiony chodzi
czje sie na bolda z tej firmy ,dil mi powiedział ze to całe egzo powstało w miejsce alphy. Orientujecie sie coś ,bo ja wypadlem z obiegu
Szacuny
2
Napisanych postów
235
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
3448
czyli mówicie warto ogolnie? wacham się miedzy foxem a tym, za foxem przemawia kupa lat na rynku i sprawdzone działanie przez wiele ludzi, a za tym ze jest nowe, wygląda elegancko i z pogłosek wynika ze ma polot do alphy
Szacuny
653
Napisanych postów
11875
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
88271
Jaki podlot do alphy ludzie ?? Zejdzcie na ziemie ap produkuje miedzynarodowo pare lat... Osobiscie bym wybral to niz foxa Bo skoro ktos puscil jedynki to 1 partie by nie wlal kujawski, choc scantel tez niby super 2ml opak kozak a od 2 partii olej do smazenia... Podlot do ap )))
Szacuny
4
Napisanych postów
310
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
22235
Szkoda, ze wchodze na dlugie estry i mam juz srodkibo z mila checia bym stestowal :) chwile pewnie jeszcze trzeba bedzie poczekac na pierwsze opinie.
Tak wogole to z jakiego to kraju ?
Zmieniony przez - BRUTUS69 w dniu 2013-09-21 18:34:21
Szacuny
0
Napisanych postów
204
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
35639
mm dobrze pisze alpha to apteka działajaca na duza skale jeszcze nigdy ode mnie sie nikt na niej nie zawiódł a przemiał jest spory, natomiast egzogen to zwykły ug choc nie mowie ze nie działa, no i dobrze wyglada ampuły zawsze przemawiaja dla mnie na + ale nie porównujmy tego z AP tak jak kiedys max trem czy jakos tak sie zwał
- nie bój się, strach karmi się Twoim lękiem ...
- oni dobre chłopaki byli ale roboty nie było ..