...
Napisał(a)
co sadzicie o tym aby aplikowac sobie estrogeny- a najlepiej 17-beda -estradiol- gdyz nie nadaje cech feminizujacych- zamiast testosteronu - ponoc rosyjscy i bulgarscy ciezarowcy na estrogenie budowali niesamowita sile i przyrosty- osobiscie mam niedobor estrogenow0-wyn ponizej normy- i mam trudnosci z budowa sily i masy, stawy i kosci slabe i stany nerwicowe ,nadcisnienie itp, czy syntetyczny estradiol mi pomoze? jaki dokladnie preparat byscie polecicili bo izoflawony sojowe chyba za slabe pozatym mam nadkwasote po nich? jeste4m owlosionyu na ciele obficie wiec moze i na to estrogeny pomoga , ale nie chce ginekomasti i retencji wody-jak to pogodzic?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jak to pogodzić? nie pogodzisz.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
A jakiś progesteron do tego czy już za mocno wtedy?
Nie mądrkuj.
milczeks! <3
...
Napisał(a)
forum jest po to aby bic tematy , a moje sa jednymi z madrzejszych gdyz zadaje skomplikowane pytanie ktorych nik nigdy niezadal , a nie moja wina ze nie kazdy je rozumie ,licze na polemike z expertami a nie z dzieciakami
...
Napisał(a)
50sent1a moje sa jednymi z madrzejszych gdyz zadaje skomplikowane pytanie ktorych nik nigdy niezadal

...
Napisał(a)
ginoman wciaz sie nie poddajesz
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
przeczytaj swoje wcześniejsze tematy również te skasowane _ to sam będziesz się śmiał, jak my
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!