Szacuny
1
Napisanych postów
453
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2578
Mam 26 lat moja przygoda z siłownią zaczęła sie jakieś 6 miesięcy temu. Właściwie nie miało to być nic poważnego raczej mala redukcja i nic wiecej...jednak po krótkim czasie doszłam do wniosku ze chce w to sie bawic...spodobalo mi sie fitnes sywetkowe...zaczęłam coraz wiecej czyac o tym i wciagnęlo mnie to calkowicie. Jeśli chodzi o sport to był on ciągle obecny w moim zyciu od 5 roku życia plywalam w klubie MOSiR Katowice gdy skończyłam 7 lat zapisałam sie dodatkowo na piłke ręczną trenowalam ja do 23 roku zycia kluby w których grałam to MOSiR Katowice,AZS AWF Katowice,Ruch Chorzów,Zgoda Bielszowice,Sośnica Gliwice oraz Ochota Warszawa, miałam rownież okazje reprezentować barwy polski jako juniorka i starsza juniorka. Moja przygoda z piłka reczna zakonczyla sie po kontuzji.
Przez 3 lata nie robiłam nic leczylam kontuzje...teraz mam zamiar znowu na powaznie zajać się sportem - wybrałam fitness sylwetkowe :)
mam 170 cm wzrostu
ważę 70 kg (wiem o wiele za duzo)
i zamierzam sie zredukować :)
Trenuj Do Końca Do Upadłego Bo Życie To Walka By Dążyć Do Czegoś!!!
Szacuny
1
Napisanych postów
453
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2578
dawno nie pisałam ale trochę mało czasu było
natomiast chciałam się pochwalić moim wielkim osiągnięciem i poprosić o pomoc
otóż udało mi się wrócić do Piłki Ręcznej mimo iż myślałam że po operacji już nigdy nie zagram.
teraz obecnie gram w II lidze wszystko jest fajne tylko potrzebuje popracować nag szybkością bardzo proszę o pomoc w ułożeniu jakiegoś treningu który pomoże mi nabrać szybkości
Trenuj Do Końca Do Upadłego Bo Życie To Walka By Dążyć Do Czegoś!!!
Szacuny
6
Napisanych postów
2062
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
14122
imo źle nie wyglądasz ;] ale możesz lepiej, wyrzuć l-karnityne bo recenzje ma nędzne ;] tyle posiłków to jeszcze nie widziałem :D. Dieta widze dopięta nieźle do niczego nie można się przyczepić, w jakiej formie aero po siłce robisz ?
Szacuny
1
Napisanych postów
978
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
10175
princessa po nocy dla 'wyglodnialego' organizmu ta odzwyka to moze byc stanowczo za malo...trzeba wegli dodac,
ser bialy - lepiej jajka dac
ale co robisz na silowni? masz jakies konkretny plan na poszczegolne grupy miesniowe? czy tak 'latasz z maszyny na maszyne' ? po ile powtorzen co i jak?
to musi byc w dzienniku podane