Szacuny
11082
Napisanych postów
51079
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
trening - patrz strona 1
takie urządzonko mierzy a nie tylko oblicza - łatwo to sprawdzić używając go o różnych porach dnia lub przy różnym stanie dłoni (suche, spocone itp.)
radzę używać tuż po przebudzeniu, umyciu i dokładnym wytarciu łap - wtedy pięknie wskazuje tendencję czy Ci tłuszczu ubywa czy przybywa czy jest tyle samo
Szacuny
92
Napisanych postów
17167
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
56924
Mam pytanie - jak długo zamierzasz zwlekać z posiłkiem po treningu aerobowym.
Po którym posiłku będziesz wykonywał ćwiczenia oporowe - i po jakim czasie od ich zakończenia spożyjesz posiłek?
Jak będzie wyglądać suplementacja okołotreningowa?
Zmieniony przez - Kruszek w dniu 2004-04-06 20:13:56
Szacuny
11082
Napisanych postów
51079
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
po aerobach na czczo jak już pisałem - BCAA i kawka. śniadanie po około godzinie
trening siłowy poniedziałek i wtorek między 4 a 5 posiłkiem, piątkowy jest szczegółowo opisany - po treningu 2 x carb-up + białko (wypada posiłek 5 i 6)
Szacuny
92
Napisanych postów
17167
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
56924
Wiesz co Tyjanie? Chyba pora na poważnie zabrać się za dietetykę - i przeprowadzić dietkę zapiętą na ostatni guzik.
Czy mogę liczyć na twoją pomoc w zaplanowaniu sobie podobnej diety?
Szacuny
11082
Napisanych postów
51079
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
nie wiem czy jestem kompetentny, ale jeśli w czymś będę mógł pomóc to wal
jest jednak lepsze wyjście - załóż swój post, zaproponuj w nim dietę i trening a uzyskasz wtedy więcej opinii i porad, mam nadzieję że nie tylko ode mnie
Szacuny
3
Napisanych postów
693
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2345
Pomimo wszystkich "poprawek" trochę się forum dzisiaj przypycha ;>
Uczeń nie przerośnie mistrza, więc merytorycznych wypowiedzi nie zamieszczę. Zwłaszcza, że cele treningowe moje i Tyki są dość różne, a i możliwości (dieta ;>) także. Trzymam kciuki za powodzenie całego planu.
Ten, kto na pomysł blogów treningowych wpadł, powinien za samo założenie dostać tak z -5% body fat ;>
Zireael deith blath caerme...there will be a day, there will be...
Rytm mojego życia wyznacza miarowy stukot skakanki i kropel potu na betonie - there will be a day, there will be
Traenen auf den auf die Stange eingeklemmte Haenden...meine Haenden?