Teraz trochę o mnie

Mój aktualny cel to rekompozycja sylwetki. Za rok planuje swój pierwszy start w "Men's Physics" (rozważam też kulturystykę klasyczną).
Dieta Póki co stosuje rotacje węglowodanami i uważam że był to najlepszy z możliwych wyborów w moim przypadku, rozkład makroskładników wygląda następująco:
Kcal - 2600-3800 w zależności od dnia
B - 3 g/kg
W -
T - 1,4/kg
Rok temu zrobiłem solidną wycinkę schodząc do 4-5 % tkanki tłuszczowej, niestety coś za coś - długo dochodziłem do siebie i ostatecznie stwierdziłem że nigdy więcej takim kosztem.
Trening
Pon - Klatka + biceps/triceps + 2 sesje aerobów/HIIT naczczo i po treningu siłowym po 20-30 min
Wt - Plecy + łydki + brzuch + 2 sesje aerobów/HIIT naczczo i po treningu siłowym po 15-30 min
Śr - Uda + pośladki + 1 sesja aerobów/HIIT naczczo po 15-30 min
Czw - Barki + 2 sesje aerobów/HIIT naczczo i po treningu siłowym po 20-30 min
Pt - Klatka + biceps/triceps + 2 sesje aerobów/HIIT naczczo i po treningu siłowym po 20-30 min
Sob - Plecy + łydki + brzuch + 2 sesje aerobów/HIIT naczczo i po treningu siłowym po 15-30 min
Ndz - zazwyczaj dzień wolny lub jeżeli czuje się na siłach to Uda + pośladki + 1 sesja aerobów/HIIT naczczo po 15-30 min
Nogi i barki są ostro zajechane od aerobów/HIIT dlatego nie zawsze pozwalam sobie na trenowanie tej partii 2 x w tyg. Priorytet na konkretny okres masowy to dolne partię.
Suplementacja
- Activlab CreaShot 2.0
- Activlab FlexActive
- Activlab LunchProtein
- SFD WPC v3
- SFD Beta-Alanine
- UNS vita min
Zmieniony przez - TheGladiators w dniu 2015-08-15 14:23:52
http://www.sfd.pl/Dziennik_Treningowy__TheGladiators-t1085175.html ROAD TO BESTMODE - Męska Sylwetka, Sopot 2016