Jeszcze kilka miesiecy temu bylo mnie o 22 kg wiecej ,podjelam walke ,ktora stala sie dla mnie nalogiem .Trenowalam 6 razy w tygodniu (z Ewa Chodakowska,Mel B,Natalia Gacka ,Jillian) ,treningi w domu nauczyly mnie dyscypliny ,systematycznosci,pokochalam dzieki nim sport ,dzien bez cwiczen jest dla mnie jakis niekompletny .Od kilku miesiecy moja miska jest czysta ,ograniczylam kilka dni temu nabial do 150 gram i probuje ograniczyc spozywanie owocow ,jem ich juz o polowe mniej niz tydzien temu ale nadal mnie jeszcze gryzie ,ze powinno byc ich mniej .Nie jest latwo mi z nich zrezygnowac bo sa dla mnie namiastka czegos slodkiego.
Od tygodnia chodze na silownie ,mam zamiar cwiczyc 5 razy w tygodniu .Dostalam plan treningowy od trenera ,w jeden dzien cwicze gorne czesci ciala w nastepny dzien dolne + na koncu 20 minut na biezni (co 48 h robie trening interwalowy)
Waga :60
Wzrost :168
Obwód w biuście(1) :94
Obwód pod biustem :80
Obwód talii w najwęższym miejscu (2):73
Obwód na wysokości pępka :
Obwód bioder (3):90
Obwód uda w najszerszym miejscu:50
Obwód łydki :33
W którym miejscu najszybciej tyjesz :brzuch
W którym miejscu najszybciej chudniesz :nogi,posladki,ramiona
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: (jak często) 5 razy w tygodniu przewaznie treningi modelujace cialo,od kilku dni treningi silowe
Co lubisz jeść na śniadanie:owsianke
Co lubisz jeść na obiad :rybe llub piers z kurczaka ,surowke z marchewki i jablka
Co jako przekąskę :owoce ,suszone owoce ,orzechy
Co jako deser :owoce z cynamonem i orzechami
Ograniczenia żywieniowe :brak
Stan zdrowia:dobry
czy regularnie miesiączkujesz:tak
czy bierzesz tabletki hormonalne:tak
czy przyjmujesz leki z przepisu lekarza:nie
czy rodziłaś:tak (2 razy)
Preferowane formy aktywności fizycznej treningi silowe
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty :brak
Stosowane wcześniej diety : staralam sie jesc ponizej mojego zapotrzebowania dobierajac produkty ,ktore wydawaly mi sie zdrowe
Moja miska z dzisiaj