Od dłuższego czasu siedze tutaj z wami na forum ale dopiero teraz zebrałem się i założyłem konto a co za tym idzie będę chciał dzielić się z wami swoimi wynikami, sukcesami, pomiarami, wrzucać foty sylwetki i w miare możliwości na bieżąco opisywać swój dzień.
Na wstępie kilka słów o sobie.
Nazywam się Paweł, niedługo 25 wiosna za mną a sport idzie ze mną w parze od kiedy pamiętam, trochę piłki kopanej, więcej ręcznej - zdecydowanie więcej, kilka lat sportów walki (kickboxing, krav maga i trochę liznąłem wschodnich sztuk) i od jakiegoś czasu treningi siłowe. Niestety w zeszłym roku doznałem kontuzji (wieloodłamowe złamanie rzepki) do tej pory jestem pod okiem lekarza i fizjo. Jak wiadomo cały ten okres nie ćwiczyłem, wręcz byłem praktycznie bez ruchu, do tego doszło zanik mięsni w udzie, w każdym bądź razie 2 miesiące temu dostałem zielone światło od fizjo i lekarza także ruszam z treningami siłowymi, aerobami i dorzuciłem trochę interwałow w postaci treningu HIIT (aeroby,cardio,hiit wykonuje na rowerku stacjonarnym). Mam nadzieje że od przyszłego roku jak odbuduje trochę staw kolanowy oraz mięsnie w nodze będę mógł zacząć powoli biegać. Mam parcie w odzyskaniu sprawności przed urazem, ponieważ jestem pasjonatem wojska i wiąże z tym swoją przyszłość, 2 lata temu skonczylem szkółkę i gdyby nie wypadek prawdo podobnie już bym służył.
Jutro postaram się wrzucić zdjęcie sylwetki z przed 2 miesięcy oraz aktualne, pomiary oraz wszystko związane z dietą.