SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

temat działu:

Doping

Ilość wyświetleń tematu: 2658520

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2081 Napisanych postów 4166 Wiek 37 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 290783
Masz badania ? Co leci z środków ? Jakiś nandrolon ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 890 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 73425
17kamil175
A więc tak kolejne zmagania z moją morfologią (już rzygać się chce) 2 miesiące na dawkach 500mg testosteronu tygodniowo biorę to zasrane Ip6 w dawce 2000mg wczoraj wyniki odebrałem i oczywiście się po raz kolejny zaskoczyłem tym razem mniej pozytywnie bo hematokryt powędrował w skali 40-51 na 55 i hemoglobina 13,7-17,5 na 18,7 więc to Ip6 po prostu działa chyba na granicy placebo.Więc dziś stwierdziłem,że trzeba upuścić trochę krwi (zabierałem się za to pół dnia zanim się przełamałem i wpakowałem igłę w kabel) teraz tak udało się jakieś 200ml tylko upuścić bo za chwile przestało kapać igły użyłem 0.8 na 40mm i to był chyba największy błąd. Jak myślicie czy to przez igłę tak mało zeszło czy gdzieś jeszcze może leżeć problem ?






Masz tu cały zestaw z igłą 1,6.
https://sklep.sigmed.pl/transfuzja-krwi/211-pojedynczy-pojemnik-do-pobierania-krwi-z-plynem-konserwujacym-cpda-1.html

Sprawdzone i po 400ml zlatuje na spokojnie.
Na zdrowie.


Zmieniony przez - 21dorian21 w dniu 2020-05-07 19:26:50
1

"Rób swoje i nie patrz się na innych"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 267 Wiek 31 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 3909
Amg27
Masz badania ? Co leci z środków ? Jakiś nandrolon ?


Estradiol 11 -44. Wynik 96
Progesteron 0.1 -0.2 wynik 0.4
Prolaktyna 3.46 - 19.40 wynik 26.33
Testosteron 47 -980 wynik 2756

Z nandrolonu zeszlem 2 miesiące temu.
Będąc na dece jadłem co 7 dni 0.5 caba. Ale skończyl mi się jeszcze przed ostatnim strzałem.
2 razy w tyg idzie 0.5 exe.
Jestem teraz na samym test cypionat 250mg week raz na tydzień bije. Taki mostek.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2081 Napisanych postów 4166 Wiek 37 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 290783
Bo masz i prolke i estro od zbicia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 267 Wiek 31 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 3909
Serio? Właśnie o tym pisze. Ale nie mogę dostać cabaseru nigdzie. Estro trzymam na poziomie. 70-80 dobrze się tak czuje. Bywało i po 160 jak ie było exe. I nie czułem nic złego woda mi nie przeszkadza. to Teraz hcg idzie. 2 opakowania. A mało testa.
Progesteron też za wysoko. Ale nic nie poradzisz.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1075 Napisanych postów 10672 Wiek 40 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 58626
W Dani premier powiedziała że ma wyj**ane w świat fitness bo mało kasy maja z tego.
Otwierali fryzjerów kosmetyczki,burdele,itd
Ja zmieniam fach
Na przewodnika wedkarskiego,chlopaki dobry sos na tym robią.

A jest co połapać :)



1

snara

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 254 Napisanych postów 482 Wiek 43 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 2973
Ekto30L
Amg27
Masz badania ? Co leci z środków ? Jakiś nandrolon ?


Estradiol 11 -44. Wynik 96
Progesteron 0.1 -0.2 wynik 0.4
Prolaktyna 3.46 - 19.40 wynik 26.33
Testosteron 47 -980 wynik 2756

Z nandrolonu zeszlem 2 miesiące temu.
Będąc na dece jadłem co 7 dni 0.5 caba. Ale skończyl mi się jeszcze przed ostatnim strzałem.
2 razy w tyg idzie 0.5 exe.
Jestem teraz na samym test cypionat 250mg week raz na tydzień bije. Taki mostek.



Prolka po nandro moze dlugo w gorze utrzymywac sie. Mam to samo dlatego zarzucilem bolda bo mam spokoj a wysoka prolke zle znosze. Tutaj masz tez problem z estro.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7251 Napisanych postów 11052 Wiek 38 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 154073
Jak nie masz dojscia do cabaseru to Zbij estro to prolka też powinna spaść. Mozesz kupić niepokalanek i vit b6 i dawać 3xed kaps niepokalanek i vit b6. Na samym testo bez nandro powinno zbić
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 254 Napisanych postów 482 Wiek 43 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 2973
Vitex bralem z vit b6 pozniej juz sam bo dostalem wysypki od vitaminy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7251 Napisanych postów 11052 Wiek 38 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 154073
U mnie niepokalanek z vit b6 na samym testo w ciągu miesiąca zbił prolke z 26 przy normie chyba do 17 do poziomu 15
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

HTZ jednak wyszło inaczej