"masz swą wolę w komplecie z honorem"
...
Napisał(a)
Nie mam gdzie tej uwagi wsadzić, więc założę nowy temat. Zauważcie jak Nishijima klepie w rękę Cyborga, a sędzia pomimo tego nie przerywa walki ! Minęło kilknaście sekund jeszcze, aż Cyborg powiedział coś do sędziego i ten dopiero wtedy zakończył walkę. w konsekwencji skosowi urwał się film. Trochę nieprofesjonalnie to zrobili.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Aleksander Emelianenko vs Sergei Kharitonov- walka dobra tylko niepotrzebnie SK kozaczyl pokazujac po ciosach Alexa "no chodz". Tak jak Alistair Overeem w pojedynku z Chuckiem na jednym z GP(wiadomo jak to sie skonczylo)Po takich kolanach to w sumie nie dziwie sie ze sedzia przerwal walke. Co do walki Arona vs Alistair: Arona zdecydowanie faulowal co jednak nie zmnienia mojego zdania, ze Overeem nie jest fajterem z wielkim duchem. Co do Shoguna znowu pokazal troszeczke luzacki styl jak w walce np z QJacksonem(moze dlatego wygladalo to jak sparing)Zobaczymy jak pokaze sie w walce "rehabilitantów" z Kevinem.
"I'm the best ever
I'm the most brutal and vicious and most ruthless champion there's ever been..."
...
Napisał(a)
Ta, Cyborg grzeczny chlopczyk puscil skosa bo przeciez mogl mu krzywde zrobic, sedzia nie przerywal. A Overeemowi to ja nie wiem co sie stalo.
-|||---sporo---|||-
...
Napisał(a)
Mam prosbę do kogoś z was. moze ktoś napisac w jakim czasie konczyly sie wszystkie walki i przez co ? Wiem ze nie jestem na czasie , ale niestety mam takiego dostawce internetu :-/ Plis
Zmieniony przez - FightOrDie w dniu 2006-09-10 17:41:20

Zmieniony przez - FightOrDie w dniu 2006-09-10 17:41:20
...
Napisał(a)
Czasu mi się nie chce sprawdzać, ale:
CC vs Wand: CC przez KO w pierwszej rundzie (przez lewy highkick
). Ogólnie CC ZAJE.BAŁ Silve. Bardzo dobra walka.
Mino vs Josh: Josh przez decyzję (niejednogłośną). Josh to kawał za***iście silnego skurczybyka.
CC vs Josh: Barnett się poddał po G&P Mirka w pierwszej rundzie.
Cyborg vs Nishijma: Cyborg udusił skosa w pierwszej rundzie.
Overeem vs Arona: Arona w pierwszej rundzie obił trochę Overeema i ten się z jakiegoś powodu poddał. Też jestem ciekawy co sie stało.
Idę oglądać dalej. Później napiszę resztę.
Zmieniony przez - Tomasz69 w dniu 2006-09-10 17:52:24
CC vs Wand: CC przez KO w pierwszej rundzie (przez lewy highkick

Mino vs Josh: Josh przez decyzję (niejednogłośną). Josh to kawał za***iście silnego skurczybyka.
CC vs Josh: Barnett się poddał po G&P Mirka w pierwszej rundzie.
Cyborg vs Nishijma: Cyborg udusił skosa w pierwszej rundzie.
Overeem vs Arona: Arona w pierwszej rundzie obił trochę Overeema i ten się z jakiegoś powodu poddał. Też jestem ciekawy co sie stało.
Idę oglądać dalej. Później napiszę resztę.
Zmieniony przez - Tomasz69 w dniu 2006-09-10 17:52:24
...
Napisał(a)
Overeem podobno mial wczesniej kontuzje szyi. Wyczytalem gdzies na sherdogu, ze podobno krzyknal do naroznika ,ze nie mzoe ruszac noga, jakas kontuzja kolana i to dlatego nie mogl sie bronic.(aczkolwiek zrodlo zadne oficjalne dlatego wiecie). Tak czy siak, ta walka potwornie mnie wpienila, nie przepadam za Arona i Overeemem takze. Chcialem zeby wygral Arona, ale wscieklem sie jak widzialem jak okladal Alistera po tyle glowy. Rychu skreslony jest u mnie jako fighter, najpierw nieczyste zagrywki z Saku teraz to eh. Nie rozumiem tylko dlaczgo sedzia nie przerwal walki i nie upomnial Ryska.
...
Napisał(a)
Czyli sprawdziło się to, co niektórzy wróżyli. Alistar się przetrenował po prostu. Zresztą widać było u niego brak świeżości.
Dla FoD:
Alex vs Kharitnov: Alex wygrał w pierwszej rundzie (sędzia przerwał podczas g&p).
Shogun vs Snake: Nie wiem skąd oni wzięli tego typa. Shogun go zestompował w pierwszej rundzie.
Zmieniony przez - Tomasz69 w dniu 2006-09-10 18:29:50
Dla FoD:
Alex vs Kharitnov: Alex wygrał w pierwszej rundzie (sędzia przerwał podczas g&p).
Shogun vs Snake: Nie wiem skąd oni wzięli tego typa. Shogun go zestompował w pierwszej rundzie.
Zmieniony przez - Tomasz69 w dniu 2006-09-10 18:29:50
...
Napisał(a)
Stompy Shoguna były zachwycające. Niesamowite wyczucie. This man is a natural killer
.

...
Napisał(a)
Dokladnie tak jak myslalem z Alistarem , te doniesienia o kolanie sa calkiem prawdopodobne , zreszta jak to ogladalem to od razu pomyslalem ze cos dziwnie to kolano sie wykrzywilo , caly organizm ma przetrenowany , wielka szkoda bo Ali to ogromny talent , ale najwiekszy nawet talent mozna prze***...
Sergei przegrywajac z Alexem mocno spadl w rankingu , szkoda ale ktos musial przegrac , a jak mowil prawde o tej ruskiej farmie to chyba doszedl juz do wniosku ze lepsza jest sala treningowa. Trzeba przyznac ze jednak dal dobra walke i w tym dosiadzie myslalem ze skonczy walke , jak widac niewykorzystane sytuacje sie mszcza
Sergei przegrywajac z Alexem mocno spadl w rankingu , szkoda ale ktos musial przegrac , a jak mowil prawde o tej ruskiej farmie to chyba doszedl juz do wniosku ze lepsza jest sala treningowa. Trzeba przyznac ze jednak dal dobra walke i w tym dosiadzie myslalem ze skonczy walke , jak widac niewykorzystane sytuacje sie mszcza
...
Napisał(a)
przed chwilą widziałam walke shoguna i musze powiedzieć , ze mnie wcale jakoś nie zachwyciła... zaraz pewnie sie posypie fala krytyki, ale naprawde nie uważam żeby jakoś błysnął szczególnie - tylko końcówka dobra .jego przeciwnik to nikt szczególny a ja mam wrażenie, że shaggy nie jest jeszcze sobą sprzed kontuzji.całość bardziej na sparring wyglądała.
...
Napisał(a)
Podzielam Twoje zdanie. Gdyby tak zawalczył rewanż z Colemanem to nie dałby mu rady. Ale pewnie z nim byłby bardziej zdeterminowany.
...
Napisał(a)
dziwna ta walka sierjoży i alexa. w sumie jakimś przypadkiem alex ją wygrał, nie rozumeim jak to sie stało...sędzia był nadgorliwy :)
Polecane artykuły