...
Napisał(a)
kupilem ostatnio Dymatize elite whey protein o smaku berry blast,pierwsze co zauwalylem to slaba rozpuszcxalnosc ( wczesniej mialem inne smaki i rozpuszczaly sie bez problemu ) czy przypadkiem nie kupilem podrobki ??? smak tez jest malo intensywny co w przypadku tej firmy no jest troche dziwne ,poprosze o wypowiedzi jesli ktos mial stycznosc z tym smakiem ,pozdrawiam...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- PROCESY POWSTAWANIA SERWATKOWYCH ODŻYWEK BIAŁKOWYCH I ICH ANALIZA
- USA - Co kupować ??!!
- TEST PRZENIESIONY --> http://tinyurl.com/2arvrj // DO ZOBACZENIA W LEPSZYM MIEJSCU
- TEST (ThermalPro Thyrotherm CellPump) Podsumowanie Str.32 (Redukcja) /by buby77
- TEST - RYWALIZACJA ~SKLEP SFD~ Tittii vs. butt3rfly pods.47 str.
- TEST/EKSPERYMENT - Masa żarcia !! Masa cwiczeń !! by TrakaShi podsumowanie str.22
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
podrub tutaj nie dostaniesz
wiec szamaj i sie nie martw.
wiec szamaj i sie nie martw.
DORADCA DZIAŁU ODŻYWKI I SUPLEMENTY
NIE WIESZ JAKIE SUPLEMENTY KUPIĆ? PORADY NA PRIV!!
NA gg TYLKO POWAŻNE PYTANIA!!!!!
...
Napisał(a)
jest to normalnie ze ta sama odzywka o innym smaku moze sie roznic rozpuszczalnoscia
"to jest ten co za kilka puszek bialka wytatuował sobie znak firmowy na plecach?" leże i kwicze
...
Napisał(a)
Mnie rowniez zastanawialo moje bialko ktore zakupilem w sklepe sfd Smak nienajgorszy(toffi) ale rozpuszczalnosc jest tragiczna 75% to piana ktora tak szybko opasc nie chce Po odkreceniu wieczka nie bylo zadnego zabezpieczenia tzn. bylo ale odklejone Nie podejrzewam sklepu o walki ale raczej wiecej na to bialko sie juz nie skusze
Pozdr
Pozdr
...
Napisał(a)
u mnie po odkreceniu zabezpieczenie ledwie sie trzymalo i bylo wypukle i wlasnie zastanawia mnie ta ropuszczalnosc bo od 8 miesiecy wcinam bialko z dymatize i mialem rozna smaki ,rozpuszczalem je bez zadnego miksera po prostu wsypywalem do kubka z mlekiem i bez zadnego problemu sie rozpuszczalo a tutaj jest bardzo duzy problem z rozpuszczaniem sie ( po prostu tragedia ) wlasnie napisalem do DYMATIZE i opisalem problem zobaczymy jaka bedzie odpowiedz :)
...
Napisał(a)
no i wyszla bardzo nieprzyjemna sprawa,skonsultowalem sie z innymi sprzedawcami oraz osobami ktore mialy ten smak ( sam mialem juz stycznosc z odzywkami bialkowymi DYMATIZE ) i wycxhodzi na to ze zostala sprzedana mi w sklepie SFD podrobka,nie oskarzam sklepu czy zrodla z ktorego ten sklep zakupuje te odzywki ale fakt faktem ta ,,odzywka,, zostala sprzedana mi w sklepie SFD byl to moj pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie
Polecane artykuły