Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
37
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
587
Witam.
Niby prosta sprawa, ale warto dopytać a przy okazji i inni się wyedukują.
1. HCG - jak to ściągacie do insulinowki po zmieszaniu? No chyj mnie strzela jak po zmieszaniu wyciągam to normalną strzykawką z długą igłą, wyjmuję tłoczek od insulinowki, wlewam i po założeniu tłoczka nigdy nie mogę tak "odpykać" powietrza, żeby nie stracić z 15-20%
Miałem ostatnio HCG w grubej fiolce, gdzie insulinowka wchodziła cała i była bajka. Ale nie zawsze takie się trafi.
2. Test biorę symbolicznie 100-150 mg.
Miałem dostęp do prolki aptecznej (100/1) i wtedy wiadomo cały cent wchodzi, ale ostatnio jadę na cypio 300/1 i jeśli jest we fiolce to wiadomo - nabieram pół centa, ale jak trafię na ampułki to mogę zaciągnąć całą, następnie wbić pół centa i pozostałe pół centa zostawić w strzykawce na następny raz? Tylko igłę zmienię co nie?
A tak off-top: ile ja tu się naplakalem o libido :D teraz jadę już chyba rok na 100/150mg e7d (e7d czujecie kuerwaa?!) + HCG co 2 miesiące i w moim wieku - 39 lat - jest bajecznie. Dupcenie, siła wszystko.
Tylko trochę opona się zrobiła, może jednak zbiję estro, nie ważne, nie ten temat. Polecam ;)
Zmieniony przez - grzechmund w dniu 2021-07-04 11:16:41
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
87434
Napisanych postów
355699
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1643548
Ja kupuje takie gdzie igła jest do zmiany
Nabierz zwykła strzykawka rozpuszczalnik i wpuść do hcg ,jak się rozpusci wbij delikatnie insulinowke przez gumkę odwróć flakon do góry nogami i wyciągnij powstała mieszankę do insulinowki i masz po problemie
Kolejnym razem kupuj insulinowki ze ściągana igła
Szacuny
1
Napisanych postów
212
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1453
Na allegro są za grosze, sam zjeździłem ostatnio 10 aptek i nigdzie nie mieli insulinowki bez igly, a na allegro 2 min i za 2 dni miałem, możesz też szukać jako strzykawka tuberkulinowa, coś takiego,1ml