SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dwa głupie pytania techniczne o bicie :D

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 693

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 37 Wiek 4 lata Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 587
Witam.
Niby prosta sprawa, ale warto dopytać a przy okazji i inni się wyedukują.

1. HCG - jak to ściągacie do insulinowki po zmieszaniu? No chyj mnie strzela jak po zmieszaniu wyciągam to normalną strzykawką z długą igłą, wyjmuję tłoczek od insulinowki, wlewam i po założeniu tłoczka nigdy nie mogę tak "odpykać" powietrza, żeby nie stracić z 15-20%
Miałem ostatnio HCG w grubej fiolce, gdzie insulinowka wchodziła cała i była bajka. Ale nie zawsze takie się trafi.

2. Test biorę symbolicznie 100-150 mg.
Miałem dostęp do prolki aptecznej (100/1) i wtedy wiadomo cały cent wchodzi, ale ostatnio jadę na cypio 300/1 i jeśli jest we fiolce to wiadomo - nabieram pół centa, ale jak trafię na ampułki to mogę zaciągnąć całą, następnie wbić pół centa i pozostałe pół centa zostawić w strzykawce na następny raz? Tylko igłę zmienię co nie?

A tak off-top: ile ja tu się naplakalem o libido :D teraz jadę już chyba rok na 100/150mg e7d (e7d czujecie kuerwaa?!) + HCG co 2 miesiące i w moim wieku - 39 lat - jest bajecznie. Dupcenie, siła wszystko.
Tylko trochę opona się zrobiła, może jednak zbiję estro, nie ważne, nie ten temat. Polecam ;)

Zmieniony przez - grzechmund w dniu 2021-07-04 11:16:41
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 87434 Napisanych postów 355699 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1643548
a w jakim celu wyciągasz tłoczek ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 37 Wiek 4 lata Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 587
No a jak wsadzisz insulinowke z króciutką igiełką do ampułki żeby zaciągnąć?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 87434 Napisanych postów 355699 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1643548
Masz insulinowki bez ściąganej igły?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Nie znam innych 8-|
No widzisz i przydał się temat, dowiedziałem się czegoś nowego i pewnie nie tylko ja.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Ja kupuje takie gdzie igła jest do zmiany
Nabierz zwykła strzykawka rozpuszczalnik i wpuść do hcg ,jak się rozpusci wbij delikatnie insulinowke przez gumkę odwróć flakon do góry nogami i wyciągnij powstała mieszankę do insulinowki i masz po problemie
Kolejnym razem kupuj insulinowki ze ściągana igła
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11126 Napisanych postów 51319 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
Zamów online igły i strzykawki wybierasz sam jakie chcesz najlepsza opcja plus oszczędzasz czas i pieniądze na szukaniu po aptekach
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 212 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1453
Na allegro są za grosze, sam zjeździłem ostatnio 10 aptek i nigdzie nie mieli insulinowki bez igly, a na allegro 2 min i za 2 dni miałem, możesz też szukać jako strzykawka tuberkulinowa, coś takiego,1ml

Cwicze bo lubie :)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Prop Test+master prop+meta+clenbuterol

WHEY premium