...
Napisał(a)
Witam kupiłem sobie MCT Gainera 1kg z Olimpu i System protein 80 700g z olimpu oraz Anabolic 1,5kg z Megabola wszystko jem 2 razy dziennie. I non stop odchodzą mi gazy :P starsza chciała mnie juz z chaty wy***ac. Co jest grane ?? moze one są stare ale raczej nie bo mają waznosc do 2006 no i trzymam je w chłodnym miejscu.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
niech mi ktos odpowie ...heh bo nie wytrzymam sam moze zaczęsto to biore.. na sniadanie pije system protein w szkole pije anabolika potem godz przed treningiem Mct gainer po treningu 10 min anabolic potem godzx po treningu Mct gainer no i przed snem System protein. Pomuzcie
...
Napisał(a)
Mam diete ułozyłem sobie... a dawki tych odrzywek to System protein 35g Gainer 50g a Anabolic do szkoły 30g po treningu 90g.
...
Napisał(a)
Dawki masz dobre,a powiedz jak je bierzesz ??
Ja polecam te białko brac na noc a gainery na przemian pomiedzy posiłkami.
Ja polecam te białko brac na noc a gainery na przemian pomiedzy posiłkami.
...
Napisał(a)
to normalne na poczatku zawsze sa gazy ale za jakis czas organizm sie przyzwyczai. spokojnie
http://www.sfd.pl/temat227679_strona1/ -moje zdjecia
...
Napisał(a)
moim zdaniem przy odżywkach na mase (gainery i wheypromass) to normalne, przecież organizm musi te białka jakoś spalać a produktami ubocznymi są te twoje pierdy :P kto się do tego nie przyznaje h** im w dupe , chcesz rosnąć - trzeba jeść .
...
Napisał(a)
Sniadanie rano 35g System protein z wodą w szkole o 10.30 Anabolic 30g z wodą przed treningiem o 16.00 Gainer 50g z wodą po treningu jakies 10min Anabolic 90g z wodą potem po 1 godz po treningu Gainer 50g z wodą no i przed snem System protein 35g z wodą.
...
Napisał(a)
Węgiel ???
SP ma w składzie białko jaja moze dlatego męczą cie gazy
po jakims czasie organizm sie przyzwyczai a jesli nie to hmmm Brief Activ pomoże 

"The future is built day by day"
Czytelnik w dziale suplementacja :)
...
Napisał(a)
hehe i przyzwyczaj rodzine/ znajomych na cięzkie pule 
to normalne jak zaczynasz więcej jeść i do tego radykalnie zmieniasz dotychczasowa diete

to normalne jak zaczynasz więcej jeść i do tego radykalnie zmieniasz dotychczasowa diete

Polecane artykuły