Szacuny
11083
Napisanych postów
51084
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
W związku z korekcyjnym uaktualnieniem listy elity sfd
wlączajac w tym wczesniej pominiete dzialy prosimy w wybor z kazdego z dzialow reprezentanta.
Reprezentant ten bedzie czlonkiem komisji weryfikujacej wiedze oraz przydatnosc potencjalnych kandydatow do odnowionego skladu "elity"
Elity osob wybijajacych sie wiedzą praktyczną, teoretyczna lub obiema w srodowisku/dziele jaki reprezentuja
Celem jest stworzenie grona osob, ktore wspłdzialajac pozwola na wzajemne wykorzystanie swej wiedzy, osoboowosci dla wzbogacenia forum, userow oraz siebie
Zaznaczając opcje "ktos inny" prosze w wypowiedzi
łącznie z argumentacją i okresleniem ( kto)
Szacuny
14
Napisanych postów
1863
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
38927
BULMASTIF
Za wiedze praktyczną i prawdziwne podjeście do sprawy.
Mam dosć słuchania ludzi którzy na oczy nie widzieli suplementu/odżywki a wilce sie wymądrzają.
Teoretycy out....
"..o tutaj jest fulu wypas na witamince widac ze jestes bo pucuchy jak u chomika
normalnie powiedz ziomek co,wstrzykiwales zeby tak na rylku fajnie opuchnonc wodom
to se takie rozpiszemy podobne bo to od razu budzi respekt na dzielnicy jak z
rentencjom na mordzie sie,kolesie bujajom od razu widac ze konkret ekipa..." by bamber16
Szacuny
6
Napisanych postów
1838
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
38624
Głosuje na Miętkiego za to że ma w d.... to że ktoś jest Sponsorem, Prezydentem czy Lepperem, jak taki ktoś próbuje wcisnąć kit osobie z mniejszą wiedzą o suplach to można wtedy liczyć na miętkiego, nie piszę tu o wiedzy itp bo wiadomo że ją ma, choć również tak mógłbym napisać o Bull-u jednak moge zagłosować tylko na jedną osobę. Moim skromnym zdaniem Miętki albo Bullmastif
Zmieniony przez - Skunksiarz w dniu 2005-12-01 09:23:58
Szacuny
11227
Napisanych postów
72353
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
954876
Oddałem głos na Bula, chociaż równie dobrze mógłbym oddać na Miętkiego. (nie ujmując nic pozostałym 2 kandydatom)
Wiedzę z zakresu teoretycznego i praktycznego stosowania odzywek ma każdy; ale tutaj chodzi też o coś innego, o sprawy dotyczące forum...głos padł na Bula z racji tego ,ze jest w gronie moderatorów dłużej niż Miętki, nie wiem jak sprawa wygląda z elitą, bo dokladnie to ja nawet nie wiem od kiedy ona działa itd. Myślę ,ze poprostu większe doświadczenie właśnie z zakresu tych spraw organizacyjnych, jakis zmian, itp. itd. przemawia za Bulem i tyle