Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11
Napisanych postów
2366
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
6196
Zanim zaczniecie się zastanawiać nad wzieciem czegokolwiek wejdźcie na stronę www.leki.med.pl ,znajdziecie tam podstawowe informacje na temat bardzo wielu dostępnych w Polsce leków (niestety nie wszystkich) ,sposób podawania ,dawkowania leczniczego itp.
Przejdźcie do katalogu leków i wpiszcie takie nazwy jak: Omnadren 250 ,testosteron,Tamoxifen,Clostilbegyt ,Insulina i z punktu widzenia medycznego od razu wszystko bedzie jasne.Potem mozecie pytać na forum.
Życzę przyjemnej lektury.
Szacuny
11102
Napisanych postów
51206
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Wejdzcie na stronke www.kamsoft.com.pl i znajdzcie tam baze danych lekow BLOZ. Sa tam wszystkie leki dostepne w polskich aptekach (w tym teść, oma, meta, clomid, nolvadex, prozac, deca i.in.). Kazdy lek jest dokladnie opisany (dawkowanie, przeciwskazania, skutki uboczne i takie tam). Podana jest rowniez cena i dostepne upusty. Kazdy kto chce siegnac po koks powinien zajrzec na ta lub podobna stronke.
Szacuny
11
Napisanych postów
2366
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
6196
Orzech ja zacząłem właśnie od Omnadrenu i bez problemu go znalazłem ,potem szukałem testosteronu ,nolvadexu,clomidu itp.Wszystko poza metanabolem działało!!!!
Szacuny
11
Napisanych postów
2366
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
6196
Spoko ,mnie ciężko jest zrazić.
Cieszę się ,że są osoby którym zalezy na informacji i chcą wiedzieć wiecej.
Oby tak dalej.
PS
Jak znacie stronki o podobnej treści jak ww ,to dawajcie znać.