...
Napisał(a)
Witam. Od wczoraj zaczalem uzywacx herbaty PUERH. Wydaje mi sie, ze dziala ona na mnie dobrze tzn. czuje jakby spalala tluszcz. Jedyne co mnie niepokoi to wzrost cisnienia. Dzis np. wieczorem mialem az 140/103. Nie wiem czy to moglo byc spowodowane piciem wlasnie tej herbaty. Prosze o opinie uzytkownikow. Opinie innych rowniez mile widziane. Za pomoc SOGI. Prosze rowniez o rade czy majac klopoty z sercem mozna wykonywac aeroby bez zadnych przeciwskazan.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- GAINER - na co komu przyrost tluszczu?
- Suple poprawiające efektywność pracy umysłowej
- Cyber-TEST: Thermal Pro Evolution (+ KO i Nitro2) by saib__ - PODSUMOWANIE str. 88!
- SEEEZON - opracowanie najczęściej zadawanych pytań dot. supli i treningu by _knife_
- TEST : "Z bojlera do kaloryfera " (cz.2 na 5) by Mosto - pods.str. 26!
- TEST RYWALIZACJA - HI TEC RÓB FORMĘ NA LATO - Men
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Już czujesz, jak spala, hehehe? No to ok. Piłem to kiedyś, to zasypiałem o 2:00-3:00 w nocy. Nie byłem pobudzony jak po kofeinie, ale po prostu cały czas aktywny. Ciśnienia nie mierzyłem, ale mogłoby być wyzsze. Także to chyba ta herbatka właśnie.
Pozdrawiam
Doradca w dziale suplementacja
członek-mafia.suple.hardcor.pl
specjalista masażu leczniczego
Pozdrawiam
Doradca w dziale suplementacja
specjalista masażu leczniczego
...
Napisał(a)
herbatki te działają ponieważ mają duże ilości garbników. Takie garbowanie przewodu pokarmowego powoduje ,że wchłania się mniej składników odżywczych...
niestety ja nie uwazam,żeby garbowanie jelit było dobrym sposobem na odchudzanie...
jesli jednak ktoś chce to proszę...herbatkę nalezy popijać w trakcie posiłku...wtedy lepiej działa..
Pozdrawiam
Wasz don Zwierz
Jeżeli moja wypowiedż Ci się spodobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdż na http://www.pajacyk.pl i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!
Moderator Działu Suplementacja
niestety ja nie uwazam,żeby garbowanie jelit było dobrym sposobem na odchudzanie...
jesli jednak ktoś chce to proszę...herbatkę nalezy popijać w trakcie posiłku...wtedy lepiej działa..
Pozdrawiam
Wasz don Zwierz
Jeżeli moja wypowiedż Ci się spodobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdż na http://www.pajacyk.pl i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!
Pozdrawiam
Wasz don Zwierz
...
Napisał(a)
pijam ta herbatke, ale nie mysle zeby ona sama w sobie spalala tluszcz...
moze byc jedynie dodatkiem do diety
no i daje jeszcze wsparcie psychiczne (no bo w koncu "pomocna" w diecie)
nie zauwazylam u siebie jakiegos pobudzenia po niej, ani dzialania chocby zblizonego do dzialania kofeiny
cisnienia nie mierzylam, ale nie wydaje mi sie, zeby sie roznilo od tego, gdy herbatki nie spozywalam
...dystans, dystans, liczy sie dystans!...
moze byc jedynie dodatkiem do diety
no i daje jeszcze wsparcie psychiczne (no bo w koncu "pomocna" w diecie)

nie zauwazylam u siebie jakiegos pobudzenia po niej, ani dzialania chocby zblizonego do dzialania kofeiny
cisnienia nie mierzylam, ale nie wydaje mi sie, zeby sie roznilo od tego, gdy herbatki nie spozywalam
Polecane artykuły