Ćwicze juz ponad 6 lat, stosowałem mase różnych planów, dietek, suplementów i odżywek.
Na początku przybierałem na wadze i sile co jest normalne, ale przy tym urosłem jakieś 20-30cm w góre, bo w końcu minęło 6 lat...
Ale problem polega na tym, że od kilku lat (ze 3) nie mam juz zadawalających mnie przyrostów masy czy siły. Ponad 2 lata temu na klate brałem 115kg na maksa a teraz okolo 120kg, czyli nie za dużo mi tej siły przybyło. Do tego straciłem całkowicie motywacje i już nawet mi sie nie chce chodzić na siłownie od jakiegoś czasu.
Czy może ktoś mi doradzic co robić? Co jeść? Może inne suplementy niż te które stosowałem? (a była to kreatyna z Hi-teca, kreatyna czeska "Amino-Star", białko "Ovopol", masówka z Hi-Teca, Hardbody gainer 3600 i Mus-L-Blast "MLO", Mega-Mass 2000, HMB z Hi-Teca i Weidera, jakieś aminokwasy, białko z Olimpu i serwatke z Nutritiona - to chyba tyle przez te 6 lat, ale może coś pominąłem bo tego nigdy nie zapisywałem

Tak więc drodzy koledzy kulturyści pomóżcie mi się z tym uporać, bo mi już samemu brak na to wszystko siły!!
Może jakieś konkretne plany, cykle, diety, inne suplementy? Tylko nie mówcie mi, że zostalo już tylko "koksowanie", bo tego nigdy nie wliczałem w rachube mojej przygody z kulturystyką i siłownią.
Za odpowiedzi z góry wielkie dzięki.
"Motywacja to podstawa"
www.arnoldschwarzenegger.prv.pl
"Motywacja to podstawa"
www.arnold-s.prv.pl