Szacuny
6
Napisanych postów
1089
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
42388
Witam serdecznie!
MAm problem z miesniami najszerszymi grzbietu,chodzi o to ze lewy lotyl jest duzo wiekszy od prawego.Jak to wyrownac??czy dokladac do cwiczen plecow wioslowanie sztangielka w opadzie ale tylko na prawa strone??bede wdzieczny za odpowiedz.
Szacuny
11125
Napisanych postów
51318
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
CO DO TYCH MOTYLI ZE SZTANGIELKA JAK BEDZIESZ CWICZYC MUSISZ DOBRZE ZRESZTA NA KAZDYM CWICZENIU NA PLECY OPANOWAC TECHNIKE A NIE RÓWNE TEZ MAM SPOKO TO SIE WYRÓWNA IDENTYCZNIE JEST Z BICEPSEM CZASEM NA LEWA REKE ZROBISZ MNIEJ POWTÓRZEN HANTLAMI A NA DRUGĄ JEDNO WIECEJ TO NIC NIE SZKODZI TO WSZYSTKO Z CZASEM SIE WYRÓWNA TAKZE NIEMASZ POWODU DO ZMARTWIEN ZYCZE MIŁEGO NABIERANIA MASY I SZYBKIEGO OCZYWSCIE :d:d
Szacuny
7
Napisanych postów
9094
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
37391
Głuchowski nie jestem, ale powiem Ci, że pomysł ze sztangielką jest dobry. Możesz włączyć to ćwiczenie do programu. Rób np. 4 serie (w tym na silniejszą stronę tylko 2 pierwsze). Niemniej jednak nigdy do końca nie wyrównasz motyli, nikt nie ma idealnie równych.
Szacuny
4
Napisanych postów
630
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6899
Mc Kondziu-napisz jak długo ćwiczysz,czy ten najszerszy jest tylko mniejszy czy również krótszy.Przepraszam że tak długo nie odpowiadałem ale trudno jeszcze mi się połapać w tych stronach.
Szacuny
8
Napisanych postów
2561
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
14340
no to pytanko...jak tak sobie czatujesh w nocy ...to jaka szamke podjadasz ?...chodzi mi o białko loob weglowodany...a moze mieszanke ..jak tak to jakie proporcje?
Szacuny
6
Napisanych postów
1089
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
42388
Cwicze od roku.Z tego co wlasnie zobaczylem to jest tylko mniejszy,na dlugosc sa takie same.Bardzo jestem wdzieczny za odpowiedz,nie spodziewalem sie ze ktos o tym jeszcze pamieta