Szacuny
12
Napisanych postów
216
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2904
pytanie jak w temacie
zauważyłem że większość osób pisze, że pierś z kurczaka bez skóry
może mi ktoś wytłumaczyć racjonalnie co takiego w sobie ma skóra, że nie powinniśmy jej jeść ?
ja osobiście bardzo lubię zwłaszcza w gotowanym lub wędzonym mięsie, chwilowo jestem na diecie nisko węglowodanowej i zastanawiam się czy powinienem ją jeść czy nie
Szacuny
12
Napisanych postów
216
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2904
tłuszcz nie robi mi różnicy ale te substancje odstraszają
tak myślałem że to główny powód bo pamiętam że coś słyszałem jak była afera z drobiem i diopsynami
jak będzie ktoś wiedział na 100% to prosze się wypowiedzieć
PS: smakuje wam ta skórka ? ja uwielbiam od wędzonego :)