pozdrawiam
...
Napisał(a)
wlasnie skonczylam przegladac badania - od kilku tygodni weryfikowałam z roznych zrodel - ocene zdjęć roznych sylwetek przez dosłownie setki kobiet , łącznie sumując wszystkie badania, pokazywalo się przeważnie kobietom kilka zdjęć męskich sylwetek, bez twarzy i one ocenialy która najbardziej się podoba a która najmniej, przeważnie były to zdjęcia , chudzielca bez miesni, grubasa bez miesni, , pływaka, tancerza- lekko umiesniona i lekka zamglona rzezba, bez zyl ,szczupla ale lekko umiesniona- i taka podobala się az ponad 90% kobiet! natomiast jeśli myślicie ze grubas bez miesni podobal się najmniej to się mylicie- najmniej podobaly się 2 inne sylwetki, kulturysty w szczytowej formie tuz przed zawodami-mimo ze miał waski szczuply pas i szerokie biodra -to kobiety reagowaly okrzykami fuj, ble , rzygam itp. , oraz kuturysta ma masie czyli zalany ale umięśniony, ogolnie im większe miesnie i więcej zyl tym bardziej aseksuaona była dla kobiet taka sylwetka, i to prawie 100% kobiet tak uwazalo!, wniosek z tego taki panowie im więcej ćwiczycie i bierzecie koksu tym mniej atrakcyjni dla kobiet będziecie , wiec radze przemyslec swoja fascynacje mięśniami , no chyba ze chcecie się podobać innym facetom:)
pozdrawiam
pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jezeli myslisz ze ktos tutaj trenuje zeby sie podobac panienkom to chyba dzialy z Juniorami pomylilas 

4
...
Napisał(a)
Teraz to mnie załamałes , to po co tyle dupę kuje i nie tylko ...
Idę o zakład , ze ktoś taki jak Ty nigdy nie zrozumie po co to robimy .
Obstawiam , ze jesteś jakimś zakompleksionym w sobie po cichu przemycającym szczurkiem . Który zarejstrował się jak widać w informacjach 30 min powiedzmy , przed tym jak dodał te nędzne wypociny . Tylko po to , żeby w jakimś stopniu się dowartościować i dopiec tym wszystkim panoszącym się obrzydliwym sterydziarzom , którzy potrafią sobie odmówić praktycznie wszystkiego , poświęcają godziny na ciężki trening , liczą co do grama co jedzą po to żeby osiągnąć jakiś wyznaczony cel . Ambicja nam nie pozwala przestać ćwiczyć i chęć udoskonalania samego siebie .
Mam nadzieje , ze osiągnąłeś swój cel i teraz dumny z siebie słodko położyłeś się do snu .
Zmieniony przez - mesja1905 w dniu 2018-09-29 00:15:09
Zmieniony przez - mesja1905 w dniu 2018-09-29 00:16:18
Zmieniony przez - mesja1905 w dniu 2018-09-29 00:17:25
Idę o zakład , ze ktoś taki jak Ty nigdy nie zrozumie po co to robimy .
Obstawiam , ze jesteś jakimś zakompleksionym w sobie po cichu przemycającym szczurkiem . Który zarejstrował się jak widać w informacjach 30 min powiedzmy , przed tym jak dodał te nędzne wypociny . Tylko po to , żeby w jakimś stopniu się dowartościować i dopiec tym wszystkim panoszącym się obrzydliwym sterydziarzom , którzy potrafią sobie odmówić praktycznie wszystkiego , poświęcają godziny na ciężki trening , liczą co do grama co jedzą po to żeby osiągnąć jakiś wyznaczony cel . Ambicja nam nie pozwala przestać ćwiczyć i chęć udoskonalania samego siebie .
Mam nadzieje , ze osiągnąłeś swój cel i teraz dumny z siebie słodko położyłeś się do snu .
Zmieniony przez - mesja1905 w dniu 2018-09-29 00:15:09
Zmieniony przez - mesja1905 w dniu 2018-09-29 00:16:18
Zmieniony przez - mesja1905 w dniu 2018-09-29 00:17:25
1
omerta 2
...
Napisał(a)
Wiadomo nie od dziś, że wiele kobiet co innego mówi, a co innego robi/myśli.
2
...
Napisał(a)
tak ogolnie kobiety sa zakłamane przyznaje , ale w tym wypadku to nie moja opinia , naprawdę przejrzycie sobie internet sa setki takich rankingow i kobiety od lat wciąż mowia to samo, to co powyżej zostało napisane, i
messja doskonale to rozumiem , bo sam tak robia a raczej robilem, w nadzieji ze spodobam się wreszcie plci przeciwnej ale niestety było dokładnie odwrotnie im większy bardziej dorzezbiony się stawałam to wszystkie ze mnie albo drwily albo unikaly itp., , mimo ze byłem mily i dzentelmenski, wiecvsprawdzilem to na sobie , ryja niestety nie zmienia sterydy , ale jest dokładnie tak jak opisałem powyżej , i na h,,, ta dieta , , te treningi , od 20 lat trzymam dyscyplinę i i k.. nadal jestem prawiczkiem, nie dość ze ryj krzywy , - a ponoc to kobiety maja być ladne a faceci nie - to teraz jeszcze sylwetka odstrasza dodatkowo te blacie i nawet to ze mam pieniądze mnie nie ratuje, . bo ryj i sylwetka strasza, co mam zacząć na d***** chodzic i się rozprawiczyć , mam 40 lat i nigdy nie udało mi się zamoczyć. , nawet na necie jak rozmawiam z laska to jest oki a jak wymieniamy się fotkami to koniec rozmowo, albo wręcz dostali bloka!!!
messja doskonale to rozumiem , bo sam tak robia a raczej robilem, w nadzieji ze spodobam się wreszcie plci przeciwnej ale niestety było dokładnie odwrotnie im większy bardziej dorzezbiony się stawałam to wszystkie ze mnie albo drwily albo unikaly itp., , mimo ze byłem mily i dzentelmenski, wiecvsprawdzilem to na sobie , ryja niestety nie zmienia sterydy , ale jest dokładnie tak jak opisałem powyżej , i na h,,, ta dieta , , te treningi , od 20 lat trzymam dyscyplinę i i k.. nadal jestem prawiczkiem, nie dość ze ryj krzywy , - a ponoc to kobiety maja być ladne a faceci nie - to teraz jeszcze sylwetka odstrasza dodatkowo te blacie i nawet to ze mam pieniądze mnie nie ratuje, . bo ryj i sylwetka strasza, co mam zacząć na d***** chodzic i się rozprawiczyć , mam 40 lat i nigdy nie udało mi się zamoczyć. , nawet na necie jak rozmawiam z laska to jest oki a jak wymieniamy się fotkami to koniec rozmowo, albo wręcz dostali bloka!!!
...
Napisał(a)
jak widać miałem racje . Dużo kompleksów .
Jak masz 40 lat i przeglądasz rankingi jacy faceci się podobają kobietom to już wiesz dlaczego w życiu żadnej nie miałeś . To nie konick złamanych serc tylko forum sportowe dział doping .
Daruj sobie wiec swoje przestrogi , jaka powinnismy mieć sylwetkę , żeby się podobać kobietom skoro sam jedyne nagie kobiety jakie widziałeś były przez dziurkę od klucza .
Jak masz 40 lat i przeglądasz rankingi jacy faceci się podobają kobietom to już wiesz dlaczego w życiu żadnej nie miałeś . To nie konick złamanych serc tylko forum sportowe dział doping .
Daruj sobie wiec swoje przestrogi , jaka powinnismy mieć sylwetkę , żeby się podobać kobietom skoro sam jedyne nagie kobiety jakie widziałeś były przez dziurkę od klucza .
omerta 2
...
Napisał(a)
ale fakt pozostaje faktem ze kobietom nie podobają się umięśnione sylwetki, i to przestroga dla was koksiazy bo do końca zycia będziecie walic konia bo żadna was nie zechce, podziękuj mi za te rady
i k.. nie drwij ze mnie sam tez możesz skonczyc z reka przyklejona do k****a i sperma na monitorze
ja sobie radze już z tym walac konia za wczasu raz rano i raz wieczorem i wtedy wogule nie zwracam uwagi na kobiety i dzięki temu jestem wolny i mogę się skupic na ambitniejszych rzeczach
i k.. nie drwij ze mnie sam tez możesz skonczyc z reka przyklejona do k****a i sperma na monitorze
ja sobie radze już z tym walac konia za wczasu raz rano i raz wieczorem i wtedy wogule nie zwracam uwagi na kobiety i dzięki temu jestem wolny i mogę się skupic na ambitniejszych rzeczach
...
Napisał(a)
Szpuluj się stąd Ty stary zwyrodnialcu Hahahah
Ja Ci dam radę , za która dziękować nie musisz .
Psychiatrę pasuje odwiedzić w trybie natychmiastowym .
Ja Ci dam radę , za która dziękować nie musisz .
Psychiatrę pasuje odwiedzić w trybie natychmiastowym .
1
omerta 2
...
Napisał(a)
i znowu mi podskakujesz na h..?
przyszedłem wam pomoc, otworzyć oczy na realny swiat, dziękuj mi i caluj po dupie za to synku
przyszedłem wam pomoc, otworzyć oczy na realny swiat, dziękuj mi i caluj po dupie za to synku
...
Napisał(a)
Kolejna odsłona ginomena, tym razem nieco subtelniej. Możecie poznać po tym, jak długaśne zdania buduje i że jednym ciągiem pisze. I po tym, że wymyśla bajki (trenuje 20 lat, przez 40 lat nie zamoczył, ma krzywy ryj itp), ale tutaj się powstrzymał na wstępie i dopiero w drugim poście puścił wodze fantazji.
Poprzednie tematy:
https://www.sfd.pl/jak_schudnac_40_kg_w_2_miesiace-t1170964.html
https://www.sfd.pl/zalozylem_sie_o_10_tys_zl_ze_w_ciagu_miesiaca_zrobie_10cm_w_ramieniu-t1164004.html
Troll 4/10
Zmieniony przez - xorton w dniu 9/29/2018 3:53:18 AM
Poprzednie tematy:
https://www.sfd.pl/jak_schudnac_40_kg_w_2_miesiace-t1170964.html
https://www.sfd.pl/zalozylem_sie_o_10_tys_zl_ze_w_ciagu_miesiaca_zrobie_10cm_w_ramieniu-t1164004.html
Troll 4/10
Zmieniony przez - xorton w dniu 9/29/2018 3:53:18 AM
2
...
Napisał(a)
I widac zerowe pojecie o kobietach i dlatego do konca zycia bedzie jezdzil na recznym ;) Dla kobiet wyglad nie jest najwazniejszy (wazny,ale nie naj), napewno nie masz szans u zadnej jezeli jestes tak zakompleksiony. Tu duza role gra psychika i instynkt (nie wiem czy to dobre okreslenie). Wrocmy sie do czasow jaskiniowcow, wtedy kobieta instynktownie na ojca swoich dzieci wybierala mezczyzne silnego i zdrowego, zeby potrafil zalatwic cos do jedzenia ;) (czyt. ubic mamuta) i zeby potomstwo bylo zdrowe. Wsrod zwierzat jest podobnie. U kobiet to dziala tak samo do dzis. Kobiety lubia mezczyzn zdrowych, pewnych siebie, zaradnych. Jezeli do tego potrafisz je rozbawic (kobiety uwielbiaja sie smiac) to masz 90% szansy. Musisz sprawic, zeby wiedziala, ze to ona ma szanse u ciebie, a nie ze ty ja prosisz o szanse. Oczywiscie trzeba to sprawic, a nie powiedziec :) Jezeli chodzi o wyglad to tak, ale tu wazne sa takie rzeczy jak zadbanie o siebie, np zeby, paznokcie, dlonie.
1
Polecane artykuły