Przy mojej 'diecie' niestety nie jest to woda
Poniżej załączam ankietę.
****DANE PODSTAWOWE***************************************
NICK: Kewem
NIEPRZERWANY[CAŁKOWITY] STAŻ TRENINGOWY: kilka lat sportów wytrzymałościowych
****PARAMTERY OBWODÓW*************************************
WAGA CIAŁA: w tym momencie 64.9kg (+2kg w przeciągu ostatnich 2 tygodni

)
WZROST: 167cm
OBWODY: na ten moment niezmierzone, ale to dla mnie nie jest bardzo istotne ;)
****CEL*************************************************
CO CHCESZ OSIĄGNĄĆ POPRZEZ DIETĘ I TRENING?
chcę ustabilizować wagę i jak najlepiej pomóc mojemu organizmowi w procesie regeneracji i powrotu do pełnej sprawności
****STAN ZDROWIA*****************************************
CHOROBY PRZEWLEKŁE: -
PRZEBYTE KONTUZJE: skręcenia/zwichnięcia kostki, barku, ponadrywane więzadła w kolanie, obecnie jestem na etapie rehabilitacji kolana i barku
WADY POSTAWY: -
ALERGIE: jaja
PROBLEMY ZDROWOTNE NIEWIADOMEGO POCHODZENIA: -
CZY REGULARNIE MIESIACZKUJESZ? nie
CZY PRZYJMUJESZ TABLEKI ANTYKONCPECYJNE? nie
CZY PRZYJMUJESZ LEKI Z PRZEPISU LEKARZA? nie
****PYTANIA DODATKOWE**********************************
CZY STOSUJESZ SUPLEMENTY: nie
CZY STOSOWAŁAŚ DO TEJ PORY JAKIEŚ DIETY (JAKIE/KIEDY/JAK DŁUGO):
dawno, dawno temu , maks. przez rok, ok. 2200 kcal, 0.25/0.35/reszta B/T/W z okresami na niskich węglach
****DIETA*************************************************
JAK WYGLĄDA TWOJE ODŻYWIANIE OBECNIE - zrzut kilku dni z dziennika żywieniowego na
www.potreningu.pl?
nie prowadzę dziennika, ale typowo było to ok. 3000 - 3500, czasem może 4000 kcal w szczególnie intensywne treningowo dni. Dieta w 100% wegetariańska, dużo nabiału, pieczywa i warzyw, bez ryb, bez jajek i bez cukru, z bardzo małą ilością przetworzonych czy odchudzonych produktów
CZY PRZY OBECNEJ DIECIE CHUDNIESZ/UTRZYMUJESZ WAGĘ/TYJESZ?
obecnie z powodu braku codziennych treningów tyję, w normalnym okresie treningowym waga utrzymuje się na poziomie 62-63kg
****SPRZĘT**********************************************
PROFESJONALNA SIŁOWNIA: TAK (jak już zwalczymy wirusa... )
****TRENING**********************************
JAK WYGLĄDA TWÓJ OBECNY TRENING - podaj nazwy ćwiczeń, ilość serii, ilość powtórzeń w seriach, obciążenia w kolejnych seriach:
Stan przed kontuzją: głównie trening wytrzymałościowy, przez całą zimę weekendy na nartach biegowych (tzn. ok. 10-12h treningu przy średnim tętnie 145-160) lub dłuższe wybiegania, w tygodniu 1-2 treningi typu cross, 1-2 treningi interwałowe biegowe lub na rowerze, 1
trening regeneracyjny na niskiej intensywności, 2-3h ćwiczeń typu core/stability
Stan po kontuzji: staram się codziennie poświęcać ok. 1h na ćwiczenia rehabilitacyjne, z dnia na dzień powinnam być w stanie wykonywać coraz więcej ćwiczeń statycznych
ZDJĘCIA
-
Zmieniony przez - kewem w dniu 3/20/2020 9:06:41 PM