Szacuny
525
Napisanych postów
1516
Wiek
26 lat
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
22228
Okey, to w takim razie wyłączam go z jadłospisu.Szkoda, bo dobry był i szybko się gotował.Zamienię go na pełnoziarnisty lub tradycyjny pszenny.Ale chciałem się zapytać, dlaczego najbardziej opłaca się gotować ten pełnoziarnisty? Wynika to w jakimś stopniu z czynnikiem IG?
Zmieniony przez - witorrr98 w dniu 2018-10-08 19:29:23
Zmieniony przez - witorrr98 w dniu 2018-10-08 19:30:17
Szacuny
29773
Napisanych postów
27256
Wiek
33 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
384609
najprościej......pełnoziarnisty, bo jest z pełnego ziarna, a tradycyjny jest już z oczyszczonej mąki pozbawionej błonnika i mocniej przetworzonej, a staramy bazować się na produktach jak najmniej przetworzonych