jaks sobie ustalisz dobra diete to sie jej trzymaj
<skruszona> no dobrze
Ellis, mam kilka pytań:
Napisałeś w swoim artykule:
"Naturalnie fermentowane produkty sojowe(niestety o takie trudno)."
Co miałeś na myśli?
Np. kupiłam paczkę czegoś takiego "Mielone kotlety sojowe z grzybami" formy Sante, (z soi nie modyfikowanej genetycznie), w składzie ma m.inn białko sojowe 40,0% (koncentrat i teksturat) - to się nada, czy nie?
Myślałam, żeby to jeść w dni nietreningowe.
Jeśli chodzi o tłuszcze omega 3 i omega 6, to czy jedna tłusta ryba dziennie i warzywa oraz ser z oliwą z oliwek to za dużo omega 6 w stosunku do omega 3?
Piszesz, że każdy posiłek powinien zawierać dużą porcję warzyw lub owoc bogaty w błonnik
Czy mógłbyś mi coś (owoc, warzywo o niskim IG) zaproponować do posiłku złożonego z ryżu i tłustej ryby?
Dziękuję zwłaszcza za rozpiskę Kroku 6- Tygodniowe zmiany wagi.
Mam pytanie: Spadek wagi poniżej 0,5 kg - odejmujemy 10% aktualnego zapotrzebowania
Chodzi o to, jeśli dobrze rozumiem, żeby jeść to samo tylko mniejsze porcje?
Oszukany posiłek czyli kawałek ciasta, pizza w weekend czy coś podobnego to jest konieczny skłądnik diety , o której pisałaś, czy raczej funkcja uspakajająca dla wszystkich, którym się coś takiego zdarzy?
Ellis, i ostatnie pytanie.
Czy Ty także uważasz, że waga to ostatecznie sprawa genów? Czy mam szansę schudnąć te 10 kg, czy nie bardzo?
Nic w przyrodzie nie ginie, jedynie spełnione nadzieje.
St.J.Lec