...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
hmm ale raz słyszę, że dużo kcal i węgli na noc ale z drugiej strony nie można węgli prostych żeby organizm był w stanie anabolicznym a przez węgle poste to się nie stanie więc może zostanę po prostu przy dużej ilości białka i kcal powiedzmy 500
...
Napisał(a)
Wygląda całkiem ok, brakuje tylko źródłem omega -3 ( orzechy, olej lniany, ryby tłuste )
i trochę mało warzyw i brak owoców
i trochę mało warzyw i brak owoców
...
Napisał(a)
Właśnie nie wiem jakie wybrać warzywa a jakie owoce, orzechy powinienem dodać. I Najlepiej jeść takie rzeczy jak warzywa, owoce czy omega 3 między posiłkami?
...
Napisał(a)
do śniadania daj 30 g orzechów i będzie już trochę omega-3
pomidora daj 3 razy więcej i będzie ok
owoc może być między posiłkami albo po treningu np. banan
do kolacji jakaś sałata na chleb, ogórek nawet, rzodkiewka itp
pomidora daj 3 razy więcej i będzie ok
owoc może być między posiłkami albo po treningu np. banan
do kolacji jakaś sałata na chleb, ogórek nawet, rzodkiewka itp
...
Napisał(a)
Staraj się przynajmniej z pół kg warzyw zjadać. A tak ogólnie to dieta ok. Może tylko te pół litra mleka to troche za dużo :D
Zapraszam do dziennika :)
http://www.sfd.pl/[Blog]Hepcio_/_Redukcja,_Przygotowanie_do_VLCD-t1094898.html
...
Napisał(a)
750 ml mleka wychodzi + 100 g twarogu wychodzi to trochę za dużo nabiału
...
Napisał(a)
No bo jak zalewam 100g płatków no to z pół litera wychodzi:D żeby się klej nie zrobił taki, a poza tym lubię mleko :P Ale pomyślę nam jakimś szejkiem z owsianką bo nie będzie czasu we wrześniu
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
wrzucę tu poprawioną dietę i zobaczymy. Od września mniej mleka będę pił bo nie starczy mi czasu
...
Napisał(a)
Polecane artykuły