Cel : masa
Waga : 61
Wzrost : 178
Poziom bf (zdjęcie poglądowe) : 6% było 17.11
Aktywność w ciągu dnia (cały tydzień): (praca/uczelnia/zajęcia domowe? O której trenuję, wstaję, kładę się spać? O której mam przerwy w pracy?) : pracuje na 3 zmiany więc śpię o różnych godzinach przeważnie od 6-8 godzin. Treningi staram się jak najwcześniej wykonywać przeciętnie 9-10 ewentualnie po rannej zmianie jest to godzina 16
Uprawiane sporty, częstość i intensywność treningów, staż treningowy, sprzęt którym dysponuję (wyposażenie siłowni) : aktualnie ze sportu nic nie uprawiam wcześniej grałem w co się dało, treningi wykonuje 3 razy w tygodniu mój staż to miesiąc, na siłowni niczego nie brakuje do mojego zestawu ćwiczeń
Stosowane wcześniej diety, ich wpływ na sylwetkę, obecne odżywianie : brak wcześniejszych diet, aktualnie jem 5 posiłków dziennie
Stan zdrowia (preferowane badania lekarskie) : Dobry, w wynikach krwi mam niedobór neutrofili, i nadmiar limfocytów
Stosowana lub planowana suplementacja : Aktualnie białko fa nutrition ale chce zamienić na jakiegoś gainera , bcaa z olimpu