Szacuny
188
Napisanych postów
65575
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
188925
kiedys pytany jogger o to powiedzil, ze nie da sie zastapic wolowiny, nie chodzi tylko o bialko, wiec kopenhaska nie jest dla ciebie.
jezli w ogole jest dla kogokolwiek.
Odchudzaj sie normalnie.
Szacuny
116
Napisanych postów
21032
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
208598
jak cokolwiek wyrzucisz z diety to pomijam fakt stworzenia sytuacji ktora bedzie zagrazac Twojemu zdrowiu...to nie bedzie to juz tez dieta kopenhaska :)
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Szacuny
114
Napisanych postów
3633
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
15525
Nie mozna wyrzucic z diety kopenhaskiej miesa. Wiec w sumie nie ma sensu zebys ja robila i sie glodzila. Lepiej przeczytaj sobie wskazowki dotyczace jedzenia i cwicz. Wtedy beda efekty
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
20
hej
Stosuje diete kopenhadzka juz 4 dzien jest to bardzo rygorystyczna dieta i faktycznie trzeba miec sielna wole:) Mam jednak pytanie dotyczace dolegliwosci.Dzis rano jak sie przebudzilam zaczela mi leciec krew z nosa czy to znak ze powinnam ja przerwac czy to jedno z mozliwych obiawow?
Szacuny
5
Napisanych postów
92
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1237
kika075 po co pytasz w kilku miejscach o to samo ????
jesli leci ci krew z nosa oznacza to bezwzglednie duże oslabienie organizmu, brak witamin.... ale nie sadze zeby byl to skutek tych 4 dni raczej oznacza złe zywienie od pewnego, dluzszego czasu, niedobory raczej tak szybko sie nieujawniają, jednym zdanieem : masz bardzo zlą diete od dluzszego czasu wiec organizm daje ci znac o tym ze pora to w koncu zmienic !!!
poz
Zmieniony przez - monika s. w dniu 2008-10-05 10:59:51
Szacuny
125
Napisanych postów
6135
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
30354
niemogę jeść mięsa Każdy posiłek powinien skladać się w 1/2 ze składników zawierających węglowodany, a w 1/2 z zawierających białko. Samo usunięcie mięsa nie wystarcza, trzeba je zastąpić białkiem jaj, chudym twarogiem i ew. potrawami sojowymi (choć generalnie soja sprzyja tyciu, ale przy tak małej ogólnej kaloryczności diety...)
"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."