...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
ile kcal i jakie btw miałeś na masie? Czemu tak drastycznie ograniczasz tłuszcz w diecie? Przy niskim testosteronie, wysokim kortyzolu to średni pomysł, to samo tyczy się dużego ogólnego deficytu.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Witam,
zachęcam do skorzystania z indywidualnej porady dietetyka, dieta zostanie opracowana precyzyjnie dla Ciebie.
Nasi specjaliści przygotują wszystko za Ciebie i specjalnie dla Ciebie
http://potreningu.pl/plany/strefa-mezczyzny
Pozdrawiam
zachęcam do skorzystania z indywidualnej porady dietetyka, dieta zostanie opracowana precyzyjnie dla Ciebie.
Nasi specjaliści przygotują wszystko za Ciebie i specjalnie dla Ciebie
http://potreningu.pl/plany/strefa-mezczyzny
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Na masie która mi nic nie zbudowała i trwała 5 miesięcy miałem
DT 2872 kcal
energii z tłuszczu 25%
energii z białka 25%
energii z węglowodanów 49%
energii z sacharozy 8%
DNT 2423 kcal
energii z tłuszczu 29%
energii z białka 31%
energii z węglowodanów 38%
energii z sacharozy 4%
Dietę redukcyjną ułożyłem czytając artykuł https://www.sfd.pl/t999653.html
Białko 41% Węgle 39% Tłuszcz 20%
Weź pod uwagę mój wiek i to że mam pracę w domu czyli prawie 12 godzin praca przy laptopie jedynie tylko te 3 treningi to moja aktywność.
Jeszcze dwa i pół roku temu ważyłem 120kg i do sierpnia 2014 r doprowadziłem się do 75kg. Do końca roku 2014r pomału wychodziłem z diety.
Od stycznia powoli zwiększałem i od marca masa Btw takie jak u góry i nic tylko pas poszedł 3cm i ogólny tłuszcz..
Moja duża wina że nie czytałem was i nic nie ucinałem tylko byłem cały czas na tym zestawie. Przyznaje się szczerze i chyba miałem zły plan treningowy.
Teraz na mojej redukcji w dwa tygodnie 2 cm w pasie i 3kg w dół i o dziwo bardzo dobrze się czuję i w DNT i w DT siła jest na razie. Chyba nawet lepiej się czuje niż na masie.
Co mam zmienić ? jeżeli mam tłuszcze zwiększyć to co mam zmniejszyć białko czy węgle.
dzięki z góry
Zmieniony przez - Anej w dniu 2015-10-20 09:04:05
DT 2872 kcal
energii z tłuszczu 25%
energii z białka 25%
energii z węglowodanów 49%
energii z sacharozy 8%
DNT 2423 kcal
energii z tłuszczu 29%
energii z białka 31%
energii z węglowodanów 38%
energii z sacharozy 4%
Dietę redukcyjną ułożyłem czytając artykuł https://www.sfd.pl/t999653.html
Białko 41% Węgle 39% Tłuszcz 20%
Weź pod uwagę mój wiek i to że mam pracę w domu czyli prawie 12 godzin praca przy laptopie jedynie tylko te 3 treningi to moja aktywność.
Jeszcze dwa i pół roku temu ważyłem 120kg i do sierpnia 2014 r doprowadziłem się do 75kg. Do końca roku 2014r pomału wychodziłem z diety.
Od stycznia powoli zwiększałem i od marca masa Btw takie jak u góry i nic tylko pas poszedł 3cm i ogólny tłuszcz..
Moja duża wina że nie czytałem was i nic nie ucinałem tylko byłem cały czas na tym zestawie. Przyznaje się szczerze i chyba miałem zły plan treningowy.
Teraz na mojej redukcji w dwa tygodnie 2 cm w pasie i 3kg w dół i o dziwo bardzo dobrze się czuję i w DNT i w DT siła jest na razie. Chyba nawet lepiej się czuje niż na masie.
Co mam zmienić ? jeżeli mam tłuszcze zwiększyć to co mam zmniejszyć białko czy węgle.
dzięki z góry
Zmieniony przez - Anej w dniu 2015-10-20 09:04:05
...
Napisał(a)
Zwiększ tłuszcze a zmniejsz węglowodany , druga spraw pokaż zdjęcie podglądowe sylwetki a trzecia sprawa przy złym treningu możesz nic nie zbudować.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Teraz mam tak Białko 41% Węgle 39% Tłuszcz 20%
a jak ma być do jakiej wielkości mam zwiększyć tłuszcze ?
I co z ogólnymi kaloriami zostawić Koniu151 miał chyba wątpliwości?
Proszę o odp na te dwa pytania
Zdjęcia dam wieczorem.
Zmieniony przez - Anej w dniu 2015-10-20 16:29:56
Zmieniony przez - Anej w dniu 2015-10-20 17:24:54
a jak ma być do jakiej wielkości mam zwiększyć tłuszcze ?
I co z ogólnymi kaloriami zostawić Koniu151 miał chyba wątpliwości?
Proszę o odp na te dwa pytania
Zdjęcia dam wieczorem.
Zmieniony przez - Anej w dniu 2015-10-20 16:29:56
Zmieniony przez - Anej w dniu 2015-10-20 17:24:54
...
Napisał(a)
Zwiększyć, obcinanie 1000kcal od razu to zły pomysł, sam się na tym przejechałem i teraz żałuje bo waga stoi a nie ma z czego już obcinać.
...
Napisał(a)
Ponawiam pytanie
a jak ma być do jakiej wielkości mam zwiększyć tłuszcze kosztem węgli?
I co z ogólnymi kaloriami zostawić Koniu151 miał chyba wątpliwości? tylko proszę mieć na uwadze mój wiek 39lat i pracę w domu czyli całkowity bezruch tylko siłownia 3 razy w tygodniu.
Proszę o odp na te dwa pytania tylko Specjalistów bo tą odpowiedzią kreujecie moje paromiesięczne pożywienie także poważną sprawę.
a jak ma być do jakiej wielkości mam zwiększyć tłuszcze kosztem węgli?
I co z ogólnymi kaloriami zostawić Koniu151 miał chyba wątpliwości? tylko proszę mieć na uwadze mój wiek 39lat i pracę w domu czyli całkowity bezruch tylko siłownia 3 razy w tygodniu.
Proszę o odp na te dwa pytania tylko Specjalistów bo tą odpowiedzią kreujecie moje paromiesięczne pożywienie także poważną sprawę.
...
Napisał(a)
Proszę " znawców w dziale " o odp. już nie jem 3 dni bo czekam na odp.
Zmieniony przez - Anej w dniu 2015-10-23 15:37:27
Zmieniony przez - Anej w dniu 2015-10-23 15:37:27
...
Napisał(a)
Białko 195g 41%
Węglowodany 185g 39%
Tłuszcz 42g 20%
Zmieniony przez - Anej w dniu 2015-10-24 19:25:12
Węglowodany 185g 39%
Tłuszcz 42g 20%
Zmieniony przez - Anej w dniu 2015-10-24 19:25:12
Polecane artykuły