"Kobiety myśla, że są słabe i zbierają tłuszcz bo się starzeją,
a w rzeczywistości starzeją się bo robią się słabsze i zbierają tłuszcz"
http://*******/4b7r
...
Napisał(a)
ten kubek kawy to trzeba było zjeść z kostką cukru! GŁODZISZ SIĘ!!!
...
Napisał(a)
Ja natomiast zjadłem dziś 2 marchewki i kawałek papryki, ale zagryzłem kabanosem. Umrę teraz z wyrzutów sumienia:P
...
Napisał(a)
JESTEM Z TOBA .... ale nie zalamuj sie... szybciutko biegnij do lazienki wez koncowke szczotki do sedesu wloz do buziaczka i Twoje problemy mijaja... ja tak mam np jak wypije przez przypadek wiecej niz kubek kawy na sniadanie... ;];]
Już nie na wysokość tylko na szerokość :)
...
Napisał(a)
Ludzie ostrzegam was przed ta dietą!! stosując ja tak bardzo osłabiłam swoj organizm, że nie miałam siły na nic, dopadło mnie choróbsko i zaczeły się omdlenia. Po tej diecie zostały mi tylko siniaki, wprawdzie po 2 dniach schudłam ze 2 kilo, ale to jest katorga dla organizmu. Zawsze odżywiałam się bardzo zdrowo, chciałam jedynie zrzucic ze 4 kilo, a na tej diecie mój organizm zachowywał sie gorzej niz na głodówce. Masakra!!! Nie wiem czy warto sobie na niej rujnować zdrowie:((
...
Napisał(a)
mądry Polak po szkodzie.
pzdr/
pzdr/
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
LejKer jak widać masz małe pojęcie o ED skoro wypisujesz takie kretyńskie posty
Co do kopenhagi jest fatalna, nie opłaca się. Ale niektórzy na niej ładnie chudną i potem nie tyją - mój przyp. Tylko tak jest za 1. razem i w młodym wieku
Co do kopenhagi jest fatalna, nie opłaca się. Ale niektórzy na niej ładnie chudną i potem nie tyją - mój przyp. Tylko tak jest za 1. razem i w młodym wieku
...
Napisał(a)
Witam, zamierzam od dzis zaczac diete:) znaczy sie juz ja zaczelam pijac kawe :)...moze ktos sie dolaczy do wspolnej "meki" :)?
jessy
...
Napisał(a)
Krzyż na drogę
Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html
...
Napisał(a)
ja tez ja stosowalam jakis rok temu, slyszalam na jej temat rozne opinie wiec chcialam sprobowac. posilki mdle, ciagle szpinak, jajka, pomidory i befsztyk, ani posolic ani przyprawic czyms innym. stosowalam ja przez 8 dni i 9 wymieklam i napilam sie piwa :] w tym samym czasie robila ja moja kolezanka ktora po zakonczeniu miala efekt jojo i przytyla z tym co zrzucila dodatkowo 3kg, wiec ogolnie nie polecam.
.niech strach przed niepowodzeniem, nie powstrzyma Cie przed wejsciem do gry
Poprzedni temat
szybkie pytanie/ szybka odpowiedź spalanie-brzuch
Następny temat
uda i posladki
Polecane artykuły