Szacuny
90
Napisanych postów
15094
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
101723
o poprawianiu i radach ad. diety kopenhaskiej w tym dziale zapomnij
poza tym miszelowa = gdyby ?
bo gdyby chetnie bym zbanowal, a jesli miszelowa to 2 konto z innego ip, to tez sie chyba pokusze
"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
32
Nie znam żadnego "Gdyby".Nie zaczęłam DK ale zaczęłam od wczoraj
jeżdzić na stacjonarnym rowerze.Jem dużo owoców warzyw na obiadek gotowane lub grilowane chude mięsko pije dużo wody i myślę żę bedzie OK.
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
32
ćzemu wrócę z płaczem?Mie napisałam całego jadłospisu.Jem ryż dużo nabiału(jogurty z musli serki itp)Jeżeli to jest złe to co mam robić?Mam 34l a czy to ma duże znaczenie?Pozdrawiam i jeszcze raz sorry za wujka Skalara
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
32
ćzemu wrócę z płaczem?Nie napisałam całego jadłospisu.Jem ryż dużo nabiału(jogurty z musli serki itp)Jeżeli to jest złe to co mam robić?Mam 34l a czy to ma duże znaczenie?Pozdrawiam i jeszcze raz sorry za wujka Skalara
Szacuny
11083
Napisanych postów
51084
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
W diecie ważna jest kaloryczność oraz to jaki jest podział składników odżywczych Więc jeżeli będzie zły jeden z tych czynników to będzie lipa jednym słowem. A dk opiera się na tym że spożywa się bardzo małe ilości kalorii. Więc odejdź od tego i lepiej jakbyś zaczeła pierw się odżywiać według 10 wskazówek żywieniowych:
https://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
32
OK odchodzę od DK tz. nawet jej nie zaczęłam.Za dużo się naczytałam negatywnych wypowiedzi na ten temat.Postaram się wdrążyć w temat i skorzystać z Twoich rad.Dzięki
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
28
Witam mam problem zaczelam kopenhaska 4 dni temu w pierwszy dzien ubylo mi 1.5kg i dalej nic a wczoraj zjadlam 3 kostki czekolady bo sie zalamalam czy moge ja nadal kontynlowac? a jesli przestac to kiedy zaczac znow?:> bede bardzo wdzieczna za odpowiedz
Szacuny
89
Napisanych postów
6759
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
50256
Nie kontynuować. Dieta jest wyniszczająca, szybko się chudnie, ale potem równie szybko się tyje z nadwyżką. Znacznie skuteczniejsze będzie zdrowe odżywianie się i odjęcie tylko 200-300 kalorii. Będziesz najedzona, będziesz się dobrze czuć i do tego chudnąć. To chyba lepsze niż prawie, że głodówka. Raz na jakiś czas można sobie pozwolić na odrobinę słodkości. Ale dietę kopenhaską przerwij bo tylko popsujesz sobie zdrowie.