Poniżej załączam moje przykładowe menu:
Poniedziałek
Śniadanie: Pieczone serniczki bananowe, sos jogurtowo-orzechowy, owoce
II Śniadanie: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem, paluchy ziołowe, słupki warzyw
Obiad: Razowe tagiatelle z sosem szpinakowym i indykiem, sałatka
Podwieczorek: Jaglany crème brulee, serek
Kolacja: Bigos z kurczakiem
Przekąska okołotreningowa: Koktajl białkowy mango
Wtorek
Śniadanie: Owsianka jabłkowo-cynamonowa, jogurt, owoce
II Śniadanie: Sałatka farmerska
Obiad: Rolada z kurczaka z naszym pesto, kuskus perłowy z pieczoną marchewką
Podwieczorek: Tarta z kozim serem, sos ziołowy
Kolacja: Pasta z tuńczyka i suszonych pomidorów, grzanki pełnoziarniste, warzywa
Przekąska okołotreningowa: Koktajl białkowy bananowy