SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dieta 1000 Kalorii pytanie

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1771

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Wiek 31 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 66
Witam
Mam 18 lat i mam problem z nadwagą.Jakiś czas temu ważyłem ok 125kg i zmotywowałem się na dietę.1000 kalorii (http://www.gotowanie.v9.pl/diety/11.php) plus do tego granie w piłek i co jakiś czas bieganie na takim trybie zrzuciłem ok 30kg. Wszystko było ok do czasu gdy miałem operacje i przez pół roku nie mogłem ćwiczyć.Gdy się zważyłem po pól roku waga pokazała 115 kg .Od jakiegoś czasu chodzę na boks i daje z siebie jak najwięcej.Planuję przejść na dietę jak kiedyś tylko nie wiem czy wystarczy mi te 1000 kalorii.A mam jeszcze chęci iść na siłownie i nie wiem czy te 1000 kalorii to nie jest za mało. Chce was prosić o jakieś porady dotyczące diety dla mnie.

Waga: 115

Wzrost: 184

Obwód klatki: 120

Obwód ramienia: 39

Obwód talii: 123

Obwód uda: 74

Obwód łydki: 45

Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 43%

Aktywność w ciągu dnia: szkoła

Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Boks 5 razy w tygodniu

Odżywianie: Teraz jem dużo . Kiedyś często a mało

Cel: szybka redukcja

Ograniczenia żywieniowe: Nie

Stan zdrowia: Brak

Preferowane formy aktywności fizycznej: Boks 5 razy w tyg plus do tego siłownia 3 razy w tyg

Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Nie

Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Nie

Stosowane wcześniej diety: dieta 1000 kalorii
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2975 Napisanych postów 51587 Wiek 32 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 348252
a powiedz mi jesteś 10 letnią, 40kg dziewczynką? miesiączkujesz już?

Jak jesteś facetem to zmień podejście na męskie i jedz jak prawdziwy facet.

pzdr/

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Wiek 31 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 66
Zacznę od nowa
Mam 18 lat mój wzrost to 184 cm waga 115kg. Zmierzam do zrzucenia kilkudziesięciu kilogramów. Ćwiczę boks 5 x w tyg i chce dołożyć do tego siłownie (3 x w tyg).Stosowałem dietę 1000 kalorii na której zrzuciłem ok 30kg.Potrzebuję kilka rad dotyczących diety przy takim wysiłku o wydaje mi się że dieta 1000 kalorii to trochę za mało.Doradzicie coś ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2975 Napisanych postów 51587 Wiek 32 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 348252
policzyć zapotrzebowanie, zacząć się prawidłowo odżywiać, wyjść z głodówki.

pzdr/

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Nietolerancja laktozy

Następny temat

Krem na ujędrnienie skóry podczas odchudzania

Sztos