Waga : 103
Wzrost : 186
Obwód klatki : 112
Obwód ramienia : 37
Obwód talii : 96
Obwód uda :-
Obwód łydki :-
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 27% ?
Aktywność w ciągu dnia : Na tą chwilę jestem zmuszony na siedzenie w domu - siła wyższa.
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu trening siłowy w domu - FBW, w DNT stepper -
narazie 2-3x w tyg po 15min
Odżywianie : zdrowa dieta
Cel : redukcja do stanu takiego, abym mógł działać dalej.
Ograniczenia żywieniowe :-
Stan zdrowia : Ogólnie zdrowy. W maju tamtego roku poważniejsze złamanie lewej nogi (trójkostkowe złamanie
podudzia) Narazie nie moge jej obciążać. Czekam na konsultację lekarską.
Preferowane formy aktywności fizycznej : Trening domowy (ławeczka, sztanga, hantle, stepper)
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty :Kreatyna Mono(activlab), BCAA (olimp), Thermo Stim (olimp).
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów :-
Stosowane wcześniej diety : zbilansowana
Witam wszystkich!
Moja przygoda ze zdrowym jedzeniem zaczęła się pare miesięcy temu, lecz moja wiedza na ten temat była jeszcze niższa niż teraz - czyli zerowa. Natrafiłem na tym forum na dietetyka, z którego usług skorzystałem. Samopoczucie i forma fizyczna poprawiła się. Było elegancko choć na początku ciężko.(Nie wiem czy można pisać
kto, ale jak zobaczy ten dziennik napewno będzie wiedział - DZIĘKUJĘ, naprowadziłeś mnie na właściwy tor !!)
Współpracowaliśmy ze sobą 2 miesiące przez które może moja waga nie zmieniła się drastycznie, ale ciało wyraźnie "pobudziło się". Niestety po świętach jakoś zaniedbałem sprawe, miałem do tego lipne podejście...i wszystko poszło sie j***ć ... Powróciłem do zdrowego żywienia 2 tyg temu... zmotywowany. Śledziłem na forum kilka dzienników, które zainspirowały mnie do założenia własnego. Mam nadzieje, że wasze ZŁE i DOBRE opinie zmotywują mnie jeszcze bardziej,a porady i propozycje zmian pomogą mi w osiągnięciu jak najlepszych rezultatów. Wiem, że przede mną duuuuuuuużo ciężkiej pracy, ale cytując...
"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. "
Teraz coś o diecie i treningu.
Moja przykładowa dieta:

Do tego spożywam minimum 0.5kg warzyw dziennie.
Trening- poniedziałek A , środa B , piątek A.
(Tak jak pisałem w ankiecie- wyeliminowałem narazie nogi ponieważ nie moge obciążać kostki)
+ wtorek i czwartek po 15min na steperze
Aktualnie po zejściu wody waże 103kg.
Wyniki z ważenia będę podawał co 1-2tyg
Tutaj kilka moich zdjęć.

Zmieniony przez - Blazer w dniu 2014-03-03 17:33:05
Zmieniony przez - Blazer w dniu 2014-03-03 17:37:38
Zmieniony przez - Blazer w dniu 2014-03-03 17:38:18
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2014-03-04 14:54:36
"Nic co naprawdę się liczy nie przychodzi łatwo. Czasem trzeba poświęcić wszystko co dobre, żeby dostać od życia to co najlepsze."
DZIENNIK REDUKCYJNY - http://www.sfd.pl/Dieta/trening__dziennik-t1009006.html