Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
68
Witam
Sorki jeśli powielam albo nie ten dział (szukałem ale konkretnie "pode mnie" nie znalazłem);
Mam 39,5 lat, 193 cm wzrostu, waga 116kg. Chciałbym jak najszybciej zgubić bęben. Biorę clenbuterol+winstrol - troche sie boje bo mam nadcisnienie ale na razie jest ok (do tego jakies witaminy mineraly kreatyna, cos na skurcze). Czy znajdzie sie jakas dobra dusza, która zielonemu w te klocki pomoże ? Chodzi mi o jakąś konkretną dietę i plan treningowy na cykl 6 cio tygodniowy.
Druga sprawa to moje nadcisnienie- czy tabletki na nadcisnienie (zmniejszajace je) nie beda sie gryzly z clenem czy winem? Poki co ich nie lykam(tabletek na nadcisnienie) bo jest ok ale dopiero od tygodnia biore piramidalnie clen (wino 3razy dziennie od poczatku) i boje sie ze jak niedlugo bede bral 3 x dziennie clen (zaczalem od 0,5 tabletki dziennie= 2 x 1/4) to moze podskoczyc cisnienie- czy wtedy biorac tabletki na nadciesnienie nie beda sie one zwalczacc - niwelowac skutki?.
Z góry dzięki za pomoc
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
68
pewnie nie tędy droga- to wiem, ale postanowione, że biorę clen+wino schudnąć mi wystarczy chociaż 8 kg przez ten czas. Po prostu chcę żeby na początku sierpnia było chociaż trochę widać że coś kilogramów zgubiłem i może uda się lekko porysować sylwetkę. Ponawiam prośbę o plan treningowy i dietę, a za info dzięki- do dzienników już zaglądam.
Szacuny
8799
Napisanych postów
82283
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
695749
to jakaś prowokacja??? masz problemy z ciśnieniem z bierzesz się za clem z winem ??/przecież to combo powodujące nadciśnienie , chcesz dostać udaru??? sam trening siłowy przy nadciśnieniu to już pewne ryzyko i trzeba go odpowiednio modyfikować Ty nawet nie masz ułożonego planu i diety a łapiesz się za takie środki???
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
68
Dlatego denerwuje mnie bardzo przegladanie for internetowych. Ktos zada konkretne pytanie , a 90% odpowiedzi bedzie nie na temat i trzeba sie przekopywac przez dziesiatki stron az znajdzie sie jeden konkretny post. Bez obrazy panowie - zaraz mnie tu pewnie zjecie za moja nieuprzejmosc ale nie rozumiem po co odp. typu: "zapuszczałeś się latami, a teraz chcesz formę zrobić w kilka tygodni" - nabijanie sobie postow czy co? moze jeszcze mi kuba napisz na jaki kolor kuchnie pomalowales albo kiedy klocki hamulcowe zmieniales. Wiem ze sie zapuszczalem , wiem ze srodki ktore biore podnosza cisnienie - nie o to pytalem. Prosze o odp. albo o skasowanie watku przez moderatora aby nie zasmiecac forum jesli nie padnie zadna odp. na moje pytanie.
Szacuny
239
Napisanych postów
9129
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
130480
tutaj raczej nikt Ci nie odpowie na Twoje pytanie, większość z nas leci na czysto, bo w naszym wieku świadomość jest już inna niż za szalonych młodych lat