SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Diet Fuel Ultralean a refluks

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 311

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Wiek 40 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 7
Diet Fuel Ultralean-czy można stosować przy chorobie refluksowej żołądka?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Inezz96 Mistrzyni Polski Administrator
Ekspert
Szacuny 550 Napisanych postów 2815 Wiek 27 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 39432
Przy refluksie żołądka produkty mleczne nie zawsze są tolerowane, ale jest to kwestia bardzo indywidualna. Produkt o który pytasz można potraktować jako zamiennik posiłku. Nie ma w nim nic co zagraża zdrowiu i co mogłoby zaszkodzić, zatem jest to tylko kwestia jak przy swojej dolegliwości będziesz tolerował ten produkt.

Przy tej okazji warto też wspomnieć, że wszystkie odżywki białkowe, gainery i mieszanki węglowodanowe pochodzą z naturalnych źródeł i są skoncentrowanym źródłem substancji odżywczych, które znajdują się w tradycyjnej żywności. Nie ma w nich nic niebezpiecznego i można je traktować jako ekwiwalent tradycyjnych posiłków. Ich rolą jest łatwe i wygodne uzupełnienie diety.

Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości to zawsze możesz zapytać lekarza. Jednak tak jak wspomniałam w kontekście tej dolegliwości będzie zwyczajne spróbowania i przetestowanie na sobie.

Pozwoliłabym sobie porównać ten produkt do popularnych Nutridrink'ów, które właśnie dedykowane są osobom chorym, powracającym do zdrowia, rekonwalescentom. Dlatego w mojej ocenie ten produkt jest wart polecenia, a do tego z pewnością wychodzi nieco taniej niż Nutridrinki.
https://sklep.sfd.pl/USN_DIET_FUEL-opis27592.html#wartosci 
1

Pozdrawiam,
Inez Gorońska Mistrzyni Polski Bikini fitness
https://www.instagram.com/inezgoronska/?hl=pl 

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ginekomastia

WHEY premium