SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dianabol ??

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 3087

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 321 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 7986
Witam. Male pytanie czy dianabol (amerykanski) dawkowac tak samo jak zwykla mete 20-25 mg dziennie?? Czesto spotykane sa wy***ki na rynku??? Jest lepszy od innych met czyli bionki lub ruskiej a czy polskiej?? Miejwiecej po ile u was stoi 100 tab.?? Dzieki za odpowiedzi
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11134 Napisanych postów 51365 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
dianabol ze stanow w polsce legit ?
ja sie nie znam.. ale mi to smierdzi
skoro bulgarską mete sie podrabia... ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 321 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 7986
u mnie kolesie mowia ze niby jakas amerykanska :) Czytalem ze istnieje taka wiec postanowilem kupic i wyprobowac. Nazrazie czekam na towar. Jak bede mial to zrobie foty jego i dam do oceny
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 2275 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 9426
U mnie Bionabol sprzedawali jako wegierską
Ciekaw jestem co dostaniesz

The future is coming on......

>>> Doping Division Force Crew <<<

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 83 Napisanych postów 8068 Wiek 50 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 39197
węgierska meta, ludzie proszę..........

Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !

LeonCountryChopper

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 71 Napisanych postów 3557 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 16717
kiedyś gość mi wciskał wała czy chce mete włoską najlepszom z met ale ja sie nie dałem
pewnie to jakiś apap był

BLA BLA BLA KURVA!!!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
To jak z tym dawkowaniem?? Tak samo jak kazda inna dawkowac??? Po ile u was stoi dianabol o ile jest wogule dostepny??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 67 Napisanych postów 3951 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 62148
nie ****a po 0.12 tabsa co 8.23h.....****a meta to meta
pozatym ten d-bol to albo metka pol/rus/buł lub inne scierwo ,bo niewiem jaki sens jest mycić mete z stanów?????.....paranoja

Zmieniony przez - thatman w dniu 2004-10-26 20:08:32

wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Stary ale bez zadnego cisnienia na mnie Dzieki za odpowiedz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 417 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2716
Dianabol to nazwa, jakas sie okresla w stanach (badz europie zachodniej) to, co un as nazywa sie metanabolem albo metka, ruska metka, bulgarska metka itp.
Nie ma czegos takiego jak amerykanski dianabol. W stanach kupisz sporo meksykanskiego gowna, produktow underground albo importu z europy wschodniej (polska, rosja, bulgaria, rumunnia, wegry)
Jezeli twoj "amerykanski dianabol" jest np w tabletkach po 5mg, to stosuj go jak ruska metke. Jak masz meksyknski shit w plynie, rob to samo, licz porcje jako 5mg.
Wydaje mi sie, ze cie prezkrecili i sprzedali ci jakis gowno warty prohormon pod nazwa "dianabol cos tam". Tego jest od pyty na rynku w stanach. W legalnej sprzedazy, na razie jeszcze. Nabieraja na to ludzi, ktorzy nie kupowali wczesniej sterydow.
Na marginesie, kup polska mete i nie baw sie w wynalazki. Polska meta to najlpesza meta na swiecie. Produkowana w fabryce farmaceutycznej, naprawde nie wiele podrobek.

Woznica
Lepiej na koźle, niż pod wozem.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Woznica jak narazie tego jeszcze niema tylko czekam na to. Mysle ze nie zostane wyh**any z towarem a jak to juz dostane to zrobie cyfrowka zdjecie i wkleje tu no i powiecie mi czy Fake :D
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

pytanie do oma

Następny temat

Deka + Sustanon + Bionabol

WHEY premium