Szacuny
18
Napisanych postów
4847
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
40994
A ja w tej walce na prawdę stawiam na zwycięstwo Palaciosa. Krzysiek jest strasznie słabym jak nie najsłabszym mistrzem w CW.
Ich pierwszy pojedynek był okropnie nudny i brzydki dla oka ostateczny wynik oczywiście był i jest kwestią dyskusyjną dla wielu kibiców boksu. Moim zdaniem Krzysztof tamtej walki nie wygrał ale nie ma co dyskutować o tamtym pojedynku. Przed nami rewanż ,będę zaskoczony jeżeli zobaczę Krzysztofa aktywnego i bardziej ruchliwego od samego początku ale szczerze na to nie liczę. Zbyt wiele razy dawałem mu ten kredyt zaufania.
Włodarczyk pewnie będzie chodził z podwójną gardą i raz na jakiś czas będzie próbował ustrzelić potężnym sierpem Francisco ,kto wie być może uśpi jego czujność i właśnie w taki sposób odnajdzie drogę do zwycięstwa.
Ja jednak stawiam na wygraną punktową czarodzieja z Puerto Rico.
Palacios powinien wyciągnąć wnioski z pierwszej walki i pewnie tak jest. Facet zdaje sobie sprawę ,że prawdopodobieństwo ,że zostanie oszukany jest na prawdę sporę tak więc od samego początku Francisco powinien wykazać się bardzo dużą aktywnością w ringu.
Stawiam na punktowe zwycięstwo Palaciosa.
"I try to catch him right on the tip of the nose, because I try to push the bone into the brain." (M.Tyson)
Szacuny
0
Napisanych postów
422
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
8777
ja obstawiam ze djablo czempjon bedzie uciekal przez 12 rund , pacios tez nie jest jakims wirtuozem ringu i nie bedzie mogl go wywalic a jak djablo ustoi do konca to pas zostanie u nas ...
Szacuny
7
Napisanych postów
1054
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
6563
z tego co pamiętam, to niedługo po tej pierwszej walce Diablo chciał "uciec" łykając jakieś g**** w swoim domu. także z jego psychiką nie było najlepiej... a wtedy wg mnie to właśnie psychicznie nie dał rady. zobaczymy jak jest teraz i co pokaże - ja tam mu kibicuje. lubię gościa
Zmieniony przez - dariusz222 w dniu 2012-09-15 17:50:47
"przegrywałem całe życie... dla tego odniosłem sukces"
Szacuny
19
Napisanych postów
4645
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
16509
Teraz Wasilewski chyba nie będzie szykował żadnych wałków, bo to bez sensu, dlatego stawaim na Palaciosa. Krzysiek ciężko będzie miał wygrać bez pomocy sędziów. Palacios jest zdeterminowany żeby zdobyć pas
Szacuny
3
Napisanych postów
370
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
18532
Jak Palacios bedzie czesciej atakowal niz w 1 walce to Diablo moze miec problem. Zobaczymy czy tym razem bedzie bardziej sie staral o odebranie mu pasa.