Silnym jest ten kto zwycięża innych.
Wielkim ten kto przezwycięża samego siebie.
...
Napisał(a)
Mam sprawe. Czy można wsypać porcje kreatyny i porcje dextro razem do jednego shakera? Czy są jakieś przeciwwskazania ku temu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jeżeli to pierwszy cykl to dobre połączenie
też taki zestaw brałem i jestem zadowolony :D
też taki zestaw brałem i jestem zadowolony :D
...
Napisał(a)
Dekstroza to jeden z lepszych przewodników dla kreatyny-nie ma przeciwwskazań w połączeniu.
Pep Bro ;*
...
Napisał(a)
Dzieki, macie moja wdziecznosc 

Silnym jest ten kto zwycięża innych.
Wielkim ten kto przezwycięża samego siebie.
...
Napisał(a)
w ogóle. syf i smierc dla zębów. cukier prosty ktory jest idealnym lokatorem dla komórek tłuszczowych. jego przydatnosc na cyklu kreatynowym wynosi zero.
...
Napisał(a)
no kurde jedni mowia ze brac z kazda porcją kreatyny... inni ze tylko po treningu a teraz nawet sie dowiedzialem ze wcale :PP
...
Napisał(a)
dekstro do porcji kreatyny tylko po treningu i to nie w celu polepszenia transportu tylko uzupelnienia ww.
lepsze niz dekstro bedzie carbo ktore ma ww. o roznym indeksie i nie tuczy tak...
dekstro bezposrednio nie wplywa na kreatyne...
takie dodatki do kreatyny to margines nic nie trzeba brac kreatyna sama w sobie bardzo dobrze sie wchlania.
lepsze niz dekstro bedzie carbo ktore ma ww. o roznym indeksie i nie tuczy tak...
dekstro bezposrednio nie wplywa na kreatyne...
takie dodatki do kreatyny to margines nic nie trzeba brac kreatyna sama w sobie bardzo dobrze sie wchlania.
Polecane artykuły