...
Napisał(a)
Ktora jest lepsza?Slyszalem ze Holenderska,ale inni mowia ze takie same sa obie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jeżeli oryginalna to obie są takie same...
Ja darował bym sobie organon i norme, bo mega dużo wyje.bek jest na rynku.
na nastepny cyklon bede bral deke od EC albo BD
pozdro
Ja darował bym sobie organon i norme, bo mega dużo wyje.bek jest na rynku.
na nastepny cyklon bede bral deke od EC albo BD
pozdro
...
Napisał(a)
szczerze mowiac z deka teraz jest lipa holendra jak dorwiesz oryginal to pewnie duzo zaplacisz grecka hmm ostatnio widzialem ze na naklejkach na amp jest hologram :d moze to znak oryginalnosci nie wiem EAP nie testowalem ale z opini widze ze kazdy chwali , EC taka wiesz sredno na jeza koles poszedl po niej ale spodziewalem sie czegos wiecej .
Sam musisz wybrac zoabczyc do czego masz dostep wez na probe 1 amp tego i tego wklej fotki a pozniej ludziska Ci pwoeidza ktra wybrac
Sam musisz wybrac zoabczyc do czego masz dostep wez na probe 1 amp tego i tego wklej fotki a pozniej ludziska Ci pwoeidza ktra wybrac

...
Napisał(a)
jezeli juz to apteczna 50mg/1ml ale to raczej tak tylko na stawy no chyba, ze ktos planuje roczne cykle i ma w dupie to czy po cyklach bedzie zdrowy w sensie HORNY! 

...
Napisał(a)
powiem aby tak jesli bedziesz wbijal holendra to sa 3 rodziaje haha zobaczymy na ktory trafisz
...
Napisał(a)
teraz mam metlik jeszcze wiekszy...bo gosc ma holendra oragnon i grecka norme,ale mowi ze moze zalatwic ec albo bd
...
Napisał(a)
wybór nalezy do Ciebie jesli Hol i Greke ma apteczną to wiadomo ze jset OK ale znajc zycie to jest robiona w PL wiec chyba najlepszym wyborem bedzie EC
Polecane artykuły