...
Napisał(a)
Witam, zainwestowalem ostatnio w 10strzalow deki, poniewaz mi ja polecano. Jednak teraz nie jestem pewien czy to dobry wybor. Co mi poradzicie?? to bedzie moj pierwszy cykl, planuje zaczac go od pazdziernika, mam 22lata, 180cm, 75kg. Jak powinienem rozplanowac injekcje?? i co dokupic do mojej deki na podtrzymanie?? czy bede potrzebowal czegos na odblok czy da rade bez??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
bez zielonego pojecia za koksy sie brac to totalna glupota tak jak w Twoim przypadku.
HIGH LIFE
...
Napisał(a)
Totalnie źle Ci polecili. Pewnie dil bo na tym ma dobre cięcie. Oddaj tą deke to zły środek na pierwszy cykl. Wstaw ankiete to coś ci chłopaki rozpiszą. Na pierwszy cykl metka albo teść solo.
Zmieniony przez - jakub14500 w dniu 2009-09-22 17:07:44
Zmieniony przez - jakub14500 w dniu 2009-09-22 17:07:44
...
Napisał(a)
nie bij jej
http://www.sfd.pl/SAPPHIREEX-t807051.html zdiecia strona: 1,4,6,7,9,10,11,12,13,14,15,18,21,21,25
...
Napisał(a)
zła inwestycja , wypelnij ankiete.
SŁABI PSYCHICZNIE MUSZĄ ODPAŚĆ
Doping
...
Napisał(a)
Dobrze,wszedzie piszecie,ze zly srodek na pierwszy kontakt,ale dlaczego?
Przeciez Deca nie jest androgenem i ma naj mniej skutkow ubocznych,bucuje suchy miesien ktory po odsatwieniu nie ucieka,a nie jak w przypadku Testa czlowiek nabiera i miesa i wody i sadla,do tego loju na skorze.
Jesli sie myle to prosze mnie poprawic i uzasadnic dlaczego.
Przeciez Deca nie jest androgenem i ma naj mniej skutkow ubocznych,bucuje suchy miesien ktory po odsatwieniu nie ucieka,a nie jak w przypadku Testa czlowiek nabiera i miesa i wody i sadla,do tego loju na skorze.
Jesli sie myle to prosze mnie poprawic i uzasadnic dlaczego.
...
Napisał(a)
Mylisz się.Nikt nie będzie Cię edukował od podstaw.Poczytaj tematy w dziale,to sam znajdziesz odpowiedź.
Wróć do podstaw...
http://www.sfd.pl/Z_Bodym,do_świetnej_sylwetki!-t443588.html
http://www.sfd.pl/temat226776/ -artykuł dla każdego
...
Napisał(a)
DObra,zgodze sie,ze taki cykl z dodatkiem testa szybciej ruszy i zrobi wieksze wymiary,ale nie bedzie to taka jakosc miesni jak po samej dece.
...
Napisał(a)
Furman8 czekamy na wypełnioną przez Ciebie ankietę działu i dopiero po tej czynności możemy zacząć doradzać .
Zresztą jak już zauważyłeś po wypowiedziach , że taki środek jak deka nie jest dla Ciebie !
Jak byś więcej czytał forum to zauważył byś temat co na 1 cykl ..
Zmieniony przez - _._ w dniu 2009-09-22 18:02:47
Zresztą jak już zauważyłeś po wypowiedziach , że taki środek jak deka nie jest dla Ciebie !
Jak byś więcej czytał forum to zauważył byś temat co na 1 cykl ..
Zmieniony przez - _._ w dniu 2009-09-22 18:02:47
"By nie zawieść tych którym coś w życiu obiecałem , by dotrzymać słowa które dałem" !
...
Napisał(a)
a i jak jest z tym DD,bo slyszalem,ze od znajomych z silowni,ze nie odblokowywali sie i bylo ok
...
Napisał(a)
twoi koledzy sa w takim razie zarąbiście rozgarnieci, polecam im 600 mg week
MYŚLENIE NIE BOLI!!!
Polecane artykuły