...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
to jest deca a nie jakieś greckie g****!!!!!!!!!!!!!!Holenderska deczka jest najlepsza !!!!!!!!!!
koksssssssssssssss
...
Napisał(a)
To czemu w spisie organonu nie ma wogóle deci??? A na polskiej stronie jest tylko max 100 ??
W spisach anabolików też nie ma ani 100 a tym bardziej 200 której Organon nie produkował NIGDY ...
Co dziwniejsze miałem znajomego który w niemczech kupił w aptece dece 200 !! UNDER W APTECE ??
W spisach anabolików też nie ma ani 100 a tym bardziej 200 której Organon nie produkował NIGDY ...
Co dziwniejsze miałem znajomego który w niemczech kupił w aptece dece 200 !! UNDER W APTECE ??
I'm the GOD
...
Napisał(a)
bo szukałeś pod złą nazwą deka 2 ml 200 mg jest jak najbardziej legit towarkiem i do kolegi wyżej w grecji bez problemu w aptece dostaniesz deke organonu
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Hehe w grecji deca organonu :O ?? LOL koleś Ty chyba nie wiesz co piszesz ... ja mówie o holendrze ...
I'm the GOD
...
Napisał(a)
Przejrzyj to https://www.sfd.pl/pytanie_o_dece_i_łączenie_saa-t330728.html Masz tu pare info o dece i dil jak byl w grcji to kupil greka a nie holendra, a jesli juz kupil holendra to gratuluje dila albo gratuluje naiwności ...
I'm the GOD
...
Napisał(a)
mowie ze kupil w grecji deke holenderską ;] towar byl good ;] więc niewiem juz co myslec. mowil ze kupil w grecji to kupil w grecji ;]
...
Napisał(a)
mam taką samą nie dlugo bede zaczynał na niej cykl+test normy,napisze jakie efekty miałem 

Wracam :D
Poprzedni temat
Pro-Pharm (Kanada)
Następny temat
Primobolan (Schering,Turcja)
Polecane artykuły