...
Napisał(a)
Witam. Jestem na cyklu deca 2ml e7d. Moje pytanie jest takie ponieważ pojawia sie gineko czy zacząc brac nolve teraz czy po cyklu ? Koncze 4 tydzien. Czy wogole mozna brac nolve podczas cyklu ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
deca bez tescia ??
ciekawe jak bedzie z pisiorem...

ciekawe jak bedzie z pisiorem...
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie. ...
...
Napisał(a)
HIGH LIFE
...
Napisał(a)
znam ludzi co przez caly okres trwania cyklu biora nolwe i zyja ; )
ja bym odrazu bral
ja bym odrazu bral
...
Napisał(a)
Nie wiadomo jakie to gino. Sproboj scisnac suta jak wyjdzie jaks "ciecz" to od deki i trzeba bromo a jak nie to od tescia i nolve trzeba. Ale od deki raczej nie przy takich ilosciach, napisz jeszcze ile tescia bierzesz.
*OFF*
...
Napisał(a)
nolva nic nie da na progesteron
jestes pewien ze tam jest nandro a nie test?
idz na badania testosteronu bo to moze byc gino po tesciu,ktory siedzi w butli od deki
EDIT: nie doczytalem
skoro dajesz testa to pewnie estrogen za wysoko siedzi. daj 40 mg nolvy do ustapienia objawow ,zejdz na 20/10mg i tak trzymaj az do PCT
Zmieniony przez - jordanwlkp w dniu 2009-03-22 04:37:55
jestes pewien ze tam jest nandro a nie test?
idz na badania testosteronu bo to moze byc gino po tesciu,ktory siedzi w butli od deki

EDIT: nie doczytalem
skoro dajesz testa to pewnie estrogen za wysoko siedzi. daj 40 mg nolvy do ustapienia objawow ,zejdz na 20/10mg i tak trzymaj az do PCT
Zmieniony przez - jordanwlkp w dniu 2009-03-22 04:37:55
DreamChaser
...
Napisał(a)
ok dzieki, a mam pytanie czy moze byc clomid czy lepiej nolve, chodzi o to ze clomid moge miec dzis a nolve dopiero za 3-4 dni
Polecane artykuły